Events


Foredrag om reformationen og kvinderne ved Torben Svendrup

I anledning af sin nye bog: "Hvorfor er vi ”ligestillede” – Om reformationen og kvinderne", holder Torben Svendrup foredrag om, hvordan vi, set i forhold til reformationens værdier, har fået ligestilling imellem kønnene.

Læs mere


Lyd+Litteratur Festival har fået vokseværk

I 2017 præsenterer lydens og litteraturens festival over tre dage sit hidtil mest ambitiøse program med indslag fra Teitur, Nikolaj Nørlund, albumaktuelle Peter Laugesen & Anders Mathiasen og andre markante navne.

Læs mere


Kom og hør Peter A.G. fortælle om ”Julekalenderen – En vinterbaders notater fra menneskehavet”

I samarbejde med Vartov afholder Eksistensen et arrangement i anledning af udgivelsen af Peter A.G. Nielsens julekalender for voksne. Kalenderen indeholder 31 underholdende, socialrealistiske og anderledes historier fra en udsat del af Danmark, som vi har en tendens til at glemme.

Læs mere


Horrornight og reception for Rakelsminde

Stephan og David Garmark holder reception på deres nye udgivelse Rakelsminde. Køb bogen og en drink for 200 kroner og oplev også Martin Schjönning og Lars Ahn.

Læs mere


Luther. Antidemokrat og statsidol

I bogen "Luther. Antidemokrat og statsidol" sætter forfatter Jens-André Herbener spot på de mørke sider af Martin Luther og reformationens konsekvenser, der herhjemme ofte nedtones eller forties af de lutheranske sejrherrer. 2017 er den protestantiske reformations 500-årsjubilæum, og mange danskere deltager i festen. Mon de ved, hvad de fejrer?

Læs mere


Foredrag om robusthed ved Lone Vesterdal

Robusthed er blevet en eftertragtet egenskab. Hvor end man kigger hen, leder virksomheder efter robuste medarbejdere, der kan klare et liv med mange omslag og udfordringer, og hyldemeter efter hyldemeter af selvhjælpsbøger lover at forære os nøglen til robustheden.

Læs mere