Events


Forfatterbesøg: Karen Schultz fortæller om "Uren"

Med udgangspunkt i erindringsromanen "Uren" fortæller Karen Schultz om at klare sig og tage sin bagage med, trods den svære opvækst i en familie der bærer på skam, tvivl og mørke. Om en psykisk syg mors misbrug af fortrolighed. Om fattigdom versus skoleevner. Om forældres ufred og fraværet af en biologisk far.

Læs mere


Undskyld jeg blander mig! Foredrag med Lisbeth Dahl

UNDSKYLD, JEG BLANDER MIG er et levende, livsklogt foredrag om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener.

Læs mere


En aften med Sara Blædel

Mød Danmarks ukronede krimidronning

Læs mere


En søndag med forfatter og skuespiller Flemming Jensen

Denne søndag, i samtale med Leif Maibom vil Flemming Jensen fortælle om bl.a. hans forfatterskab, om folk der har tabt deres hjerte og om glæden ved at være blevet nattetisser.

Læs mere


Det forsømte folketing - ved. Eva Kjer Hansen

Minister Eva Kjer Hansen og hendes særlige rådgiver Morten Flindt har skrevet en debatbog, der går helt tæt på folkestyrets dårligdomme.

Læs mere


Spot en psykopat

På DR har der kørt en række udsendelser om kendte mennesker med ægtefæller/forældre, der har udfordret deres barndom eller familielivet, og LOF kan nu præsentere forfatter Gitte Lindholt, der selv levede med psykopat i en årrække, og har udgivet bogen " Slip fri af psykopatens kløer".

Læs mere