Events


Foredrag - Mød en psykopat

Med baggrund i min psykologiske thriller ’Med alle midler’ stiller jeg skarpt på psykopatens natur og psykopati. Du bliver taget med helt ind under huden på psykopaten og bliver præsenteret for eksempler fra den virkelige verden, så du får en forståelse for, hvordan psykopaten tænker og handler. Og ikke mindst, hvorfor de gør, som de gør.

Læs mere


Bogreception i Herslev Bryghus, Kattingevej 16 , Herslev, 4000 Roskilde

Winnie Sommer debuterer med sin meget personlige fotodigtsamling, ØJEBLIKKET, som i fotos og digte indrammer væsentlige øjeblikke i livet
Alle er velkomne

Læs mere


Mikkel Beha og den store verden

Enhver rejse starter med en drøm. På et tidspunkt vågner man af drømmen, og så er det på med arbejdstøjet, inden eventyret kan blive til virkelighed. I foredraget ”Mikkel og den store verden” fortæller Mikkel Beha om familiens mange rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.

Læs mere


Kirken, teologien og Det Gamle Testamente

Professor emeritus i teologi Mogens Müller vil fortælle om sin bog "Kirken, teologien og Det Gamle Testamente - En personlig rejse i receptionshistorien", der udkommer på dagen.

Læs mere


Bogrelease med Cecilie Fabricius

Den 7. november kan du komme til arrangement hos forlaget Eksistensen i anledning af udgivelsen af bogen TÆNKER DU STADIG MEGET PÅ DÉT? af Cecilie Fabricius.

Læs mere


Du kan jo ikke ta' det hele med dig - downsizing i tide for seniorer

Causerende og informativt foredrag om at nedpakke og flytte fra en gammel landsbyskole og til – ja, det vides ikke endnu.
Baseret på bogen "Du kan ikke ta' det hele med dig", der udkommer i 2020

Læs mere


Sara Blædel - Med sin nye roman; Pigen Under Træet

Danmarks Premiere på Sara Blædels nyeste roman; Pigen Under Træet i Sønderborg

Læs mere


SPURVEN - Den dramatiske historie om spionen Vera Schalburg

Spurven - Den danske topspion på tysk side, Vera Schalburg

Læs mere