Events


Foredrag om missionsmetaforer ved Mogens S. Mogensen

Hvordan kan vi tale om mission i dag? Hvordan tørrer vi støvet af samtalen? Hvilke billeder og følelser fremkalder ordet mission?

Læs mere


Udgivelses-reception for Jon Varangian: Chang. Elefanten i det mørke rum

THAILAND - HVOR SMILET SKÆRER TÆNDER
Bliv klogere på Thailand. Selv om du som hundredtusinder af danskere har besøgt Thailand, så har du måske alligevel ikke forstået landet? Hér er muligheden for at erfare noget mere.

Læs mere


Christianshavns Bogfestival

Med tre pop-up-scener, højaktuelle forfattere og et stærkt musikprogram inviterer Christianshavns Bibliotek til en fejring af litteraturen, denne gang med temaet MURE. Festivalen finder sted den 25. og 27. april i HAL C, i Rosinhuset på Christiania, i Pejsestuen på Sofiegårdens Kollegium og på Det Kongelige Danske Kunstakademis bibliotek. Oplev bl.a. Katinka, Helle Helle, Morten Pape, Mathilde Walter Clark, Kim Fupz Aakeson, Karen Fastrup og Hanne Richardt Beck - og en række andre forfattere og musikere!

Læs mere


Åbent hus & bogreception - Hvor jeg hører til

Bogen "Hvor jeg hører til" fejres med sommerdrinks, tapas og kage når der bydes indenfor til reception i København.

Læs mere


Spot en psykopat

DR har kørt en udsendelsesrække om kendte mennesker med ægtefæller/forældre, der har udfordret deres barndom eller familielivet, og LOF kan nu præsentere Gitte Lindholt, der selv levede med psykopat i en årrække. Hør hende fortælle her om de såkaldte hverdags-psykopater.

Læs mere


Skriv gode fantasybøger for alle aldre

Drømmer du om at skrive historier i en verden, der bryder med vores? At lade personerne have smukke vinger eller magiske kræfter? At udforske dystopiens alsidige og dystre verden? At tage en tur ud i rummet eller til fremtiden?

Læs mere


Norden kalder – Johan Chr. Nord

Glæd dig til en aften i selskab med Johan Chr. Nord, der den 16. april udkommer med bogen ’Norden kalder – åbent afskedsbrev til den kristne kirke’.

Læs mere


Sælg din bog på Facebook

At få succes på Facebook og sælge via kanalen kræver en korrekt anlagt strategi og en grundig viden om, hvordan Facebooks algoritmer fungerer. Vi arbejder konkret med Facebook lige fra Facebook-sidens spæde start og udfyldelse til hvilke genveje du skal benytte, for at blive set af flere. Vi arbejder hands-on med annoncering og boosts, og dykker ned i brugeradfærd på sociale medier, samt hvad en forståelse af denne gør for dine opslag.

Læs mere


Bevægelse - foredrag med Susse Wold

Skuespiller Susse Wold udkommer med hendes nye bog, Bevægelse, som dette foredrag tager afsæt i.

Læs mere


Mikkel Beha og den store verden

Enhver rejse starter med en drøm. På et tidspunkt vågner man af drømmen, og så er det på med arbejdstøjet, inden eventyret kan blive til virkelighed. I foredraget ”Mikkel og den store verden” fortæller Mikkel Beha om familiens mange rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.

Læs mere