Events


Grundkursus for forfattere og andre skribenter i Sociale Medier

Kom frisk, hvis du er forfatter, mikroforlag, skribent, selvudgivere eller bare på vej med en bog. Et orienterende og inspirerende kursus, der kommer omkring de tre vigtigste forfatter-platforme LinkedIn, facebook og Instagram. Underviser: Abelone Glahn

Læs mere


Reception hos HarperCollins

Torsdag den 22. august holder HarperCollins reception - kom frisk!

Læs mere


Reception hos November i Skindergade 15

November er et forlag og snart også en boghandel.
Kom og få et glas i anledning af udgivelsen af "Uren 2". Og få ved samme lejlighed et kig ind i den boghandel der snart lukker døren op.

Læs mere


Recption hos Bolden

Bolden fejrer sit tiårsjubilæum med en reception.

Læs mere


Turbine inviter til jubilæumsreception

Fredag den 30. august inviterer Aarhus-forlaget Turbine til reception.

Læs mere


Bogrelease og debataften om køn og seksualitet

Den seksuelle frigørelse har for længst taget sit indtog i danskernes liv og den fremherskende queer-teori fylder billedet. Men findes der et alternativ til denne tendens? Det mener Jacob Munk, der er forfatter til bogen »En langt bedre vej – En ny retning for debatten om køn og seksualitet«, som udkommer den 23. august.

Læs mere


nioghalvtreds måder at have det dårligt på – bogrelease

Den 5. september kan du komme med til bogrelease hos forlaget Eksistensen. Vi fejrer udgivelsen af 'nioghalvtreds måder at have det dårligt på'. En bog der indeholder humoristiske og tankevækkende stregtegninger af de følelser, vi alle sammen bøvler med nogle gange.

Læs mere


Debatarrangement om Drop-in-dåb

Onsdag den 11. september kan du komme med til et debatarrangement hos forlaget Eksistensen i anledningen af udgivelsen Drop-in-dåb, der er redigeret af Birgitte Kragh Engholm og René Høeg.

Læs mere


Bevægelse - foredrag med Susse Wold

Skuespiller Susse Wold udkommer med hendes nye bog, Bevægelse, som dette foredrag tager afsæt i.

Læs mere


Mikkel Beha og den store verden

Enhver rejse starter med en drøm. På et tidspunkt vågner man af drømmen, og så er det på med arbejdstøjet, inden eventyret kan blive til virkelighed. I foredraget ”Mikkel og den store verden” fortæller Mikkel Beha om familiens mange rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.

Læs mere