Events


Bogrelease & arrangement om papirklipbogen MORFAR

Kom med til et hyggeligt arrangement, hvor vi fejrer MORFARs release. Forfatteren Christiane Hector fortæller om sin skriveproces og om sin oplevelse med at skabe MORFAR. Herefter byder Eksistensen på et glas vin. Arrangementet er gratis og for alle.

Læs mere


Eksistensen på Himmelske Dage på Heden

Fra den 30. maj til den 2. juni bliver der afholdt Himmelske Dage på Heden i Herning – og Eksistensen er selvfølgelig med! Himmelske Dage på Heden er en folkelig festival, hvor man kan høre foredrag og koncerter, deltage i debatmøder og gudstjenester og tage på byvandringer. Et arrangement hvor kirke, samfund og kultur smelter sammen.

Læs mere


Forlaget fejrer fødselsdag og nyt skud på stammen

I anledningen af Nelumbos 1 års fødselsdag og Petunias officielle tilblivelse holder vi dørene åbent i AAU's smukke lokaler i Aalborg midtby.

Læs mere


Bogreception for krigsromanen "Pige på mission"

Kom og mød forfatteren bag den nye krigsroman "Pige på mission", Susanne Lykke, på Rydendahl Forlag. Der vil være lidt til ganen og mulighed for at netværke. Og selvfølgelig et godt tilbud på bogen!

Læs mere


Bevægelse - foredrag med Susse Wold

Skuespiller Susse Wold udkommer med hendes nye bog, Bevægelse, som dette foredrag tager afsæt i.

Læs mere


Mikkel Beha og den store verden

Enhver rejse starter med en drøm. På et tidspunkt vågner man af drømmen, og så er det på med arbejdstøjet, inden eventyret kan blive til virkelighed. I foredraget ”Mikkel og den store verden” fortæller Mikkel Beha om familiens mange rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.

Læs mere