Events


Forfatter Karen Schultz fortæller om sin nye roman UREN

Erindringsromanen Uren handler om en opvækst i provinsen.
Det himmelsk salige og det helvedes fornedrende slår ind over barnet og gør det stærkt som glas. Hyppige besøg på biblioteket er med til at holde barnet og senere den unge flydende. Men er det nok til at blive menneske? Forfatteren fortæller om sin opvækst og bogens tilblivelse.

Læs mere


Murakami i Hvalsø

Lejre Bibliotek & Arkiv og Hvalsø Bio inviterer til særarrangement med dokumentaren ”Dreaming Murakami”

Læs mere


Kirkens udfordringer

Som en markering af Kirkeligt Centrums 120-års jubilæum har en række engagerede folk fra Den Danske Folkekirke i bogen 'Udfordringer til kirken', der udkommer den 24. januar, givet deres bud på, hvad der lige nu er kirkens største udfordringer.

Læs mere


Vilhelm Hammershøi - fyraftensmøde i København om ny pragtbog

Mød folkene bag det KÆMPE pragtværk om Hammershøi og se Lindhardt & Ringhof. Arrangement v/ Forening for Boghaandværk

Læs mere


Undskyld jeg blander mig! Foredrag med Lisbeth Dahl

UNDSKYLD, JEG BLANDER MIG er et levende, livsklogt foredrag om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener.

Læs mere


En aften med Sara Blædel

Mød Danmarks ukronede krimidronning

Læs mere


En søndag med forfatter og skuespiller Flemming Jensen

Denne søndag, i samtale med Leif Maibom vil Flemming Jensen fortælle om bl.a. hans forfatterskab, om folk der har tabt deres hjerte og om glæden ved at være blevet nattetisser.

Læs mere


Merete Pryds Helle: "Vi kunne alt"

D. 11. marts kan vi byde forfatter, Merete Pryds Helle velkommen til en spændende aften i litteraturens tegn, hvor hun vil fortælle os om hendes nyeste roman "Vi kunne alt".

Læs mere


Det forsømte folketing - ved. Eva Kjer Hansen

Minister Eva Kjer Hansen og hendes særlige rådgiver Morten Flindt har skrevet en debatbog, der går helt tæt på folkestyrets dårligdomme.

Læs mere


Anne-Lise Marstrand Jørgensen: En flod skal være i bevægelse

Anne Lise Marstrand-Jørgensen blev i en alder af 12 år diagnosticeret med depression, hvorefter psykiateren valgte at behandle hende med medicin. Otte år senere mente selvsamme psykiater, at Anne Lise måtte indstille sig på et liv med medicinen. 20-årige Anne Lise valgte at gå sin helt egen vej i stedet. Langsomt trappede hun ud af medicinen og søgte alternative behandlings- og terapi-løsninger.

Læs mere


Spot en psykopat

På DR har der kørt en række udsendelser om kendte mennesker med ægtefæller/forældre, der har udfordret deres barndom eller familielivet, og LOF kan nu præsentere forfatter Gitte Lindholt, der selv levede med psykopat i en årrække, og har udgivet bogen " Slip fri af psykopatens kløer".

Læs mere