Events


Anne Hjernøe - Slank, sund og stærk

Vil du gerne have inspiration til en sundere og stærkere hverdag? Vil du blive bedre til at få smagen ind i dit måltid, så du bliver ordentlig mæt? Vil du have tips, tricks og idéer til at komme af med de overskydende flæskepuder? Begynder slidgigten at gnave lidt i knæene?

Læs mere


Anne-Lise Marstrand Jørgensen: En flod skal være i bevægelse

Anne Lise Marstrand-Jørgensen blev i en alder af 12 år diagnosticeret med depression, hvorefter psykiateren valgte at behandle hende med medicin.

Læs mere


Spot en psykopat

På DR har der kørt en række udsendelser om kendte mennesker med ægtefæller/forældre, der har udfordret deres barndom eller familielivet, og LOF kan nu præsentere forfatter Gitte Lindholt, der selv levede med psykopat i en årrække, og har udgivet bogen " Slip fri af psykopatens kløer".

Læs mere


En fejring af Jakob Brønnums forfatterskab

I anledning af forfatter og teolog Jakob Brønnums 60-års fødselsdag afholder forlaget Eksistensen den 11. april et arrangement, hvor vi fejrer Brønnums forfatterskab. Alle er velkomne!

Læs mere


Du kan ikke ta´det med dig - om at nedskalere sit hjem hen mod den tredje alder

Debat, information og causeri om at downsize sit hjem for at flytte til noget mindre.
Seniorbofællesskaber, flytteforberedelser, livsfaseskift på baggrund af forfatteren Abelone Glahns egne oplevelser

Læs mere


Foredrag om missionsmetaforer ved Mogens S. Mogensen

Hvordan kan vi tale om mission i dag? Hvordan tørrer vi støvet af samtalen? Hvilke billeder og følelser fremkalder ordet mission?

Læs mere


Åbent hus & bogreception - Hvor jeg hører til

Bogen "Hvor jeg hører til" fejres med sommerdrinks, tapas og kage når der bydes indenfor til reception i København.

Læs mere


Skriv gode fantasybøger for alle aldre

Drømmer du om at skrive historier i en verden, der bryder med vores? At lade personerne have smukke vinger eller magiske kræfter? At udforske dystopiens alsidige og dystre verden? At tage en tur ud i rummet eller til fremtiden?

Læs mere


Norden kalder – Johan Chr. Nord

Glæd dig til en aften i selskab med Johan Chr. Nord, der den 16. april udkommer med bogen ’Norden kalder – åbent afskedsbrev til den kristne kirke’.

Læs mere


Sælg din bog på Facebook

At få succes på Facebook og sælge via kanalen kræver en korrekt anlagt strategi og en grundig viden om, hvordan Facebooks algoritmer fungerer. Vi arbejder konkret med Facebook lige fra Facebook-sidens spæde start og udfyldelse til hvilke genveje du skal benytte, for at blive set af flere. Vi arbejder hands-on med annoncering og boosts, og dykker ned i brugeradfærd på sociale medier, samt hvad en forståelse af denne gør for dine opslag.

Læs mere


Bevægelse - foredrag med Susse Wold

Skuespiller Susse Wold udkommer med hendes nye bog, Bevægelse, som dette foredrag tager afsæt i.

Læs mere