Har du fulgt med i mine månedsopdateringer, så har du nok bemærket, at jeg ikke har købt nye bøger i år (men dog en enkelt brugt). Det er slut nu, for i starten af april var det tid til at … Læs resten →

Har du fulgt med i mine månedsopdateringer, så har du nok bemærket, at jeg ikke har købt nye bøger i år (men dog en enkelt brugt). Det er slut nu, for i starten af april var det tid til at købe en ny indsprøjtning til bogsamlingen! En af grundene er, at der snart er Dewey’s Read-a-Thon, og selvom jeg ikke kan være med til hele eventen, så har jeg dog planer om at deltage så meget som muligt!

I år har jeg et læsetema for hvert kvartal, og for april-juni er temaet ‘Eventyr’. Det har selvfølgelig påvirket bogindkøbet, som indeholdt følgende bøger:

‘Alice’ (fortolkning af ‘Alice i Eventyrland’)
‘Fables Deluxe Book 7’
‘The Gracekeepers’
‘The Book of Lost Things’
‘The Hen Who Dreamed She Could Fly’
‘The Girl Who Fell Beneath Fairyland and Led the Revels There’
‘Dealing with Dragons’
‘The Song of Susannah’ og ‘The Dark Tower’
‘The Bands of Mourning’
‘The Lies of Locke Lamora’

Derudover har jeg lige bestilt efterfølgerne til ‘Dealing with Dragons’ samt ‘Seraphina’, som er blandt de bøger, jeg vil læse i maj måned.

Så ja – jeg skal snart have læst ‘The Dark Tower’-serien færdig, og jeg skal også videre med ‘Fairyland’-serien og ‘Mistborn’-serien. Meeen der er også blevet plads til første bog i to nye serier (nye for mig altså), og det er ‘Alice’ og ‘The Lies of Locke Lamora’. Jeg har hørt rigtig godt om begge bøger, og jeg glæder mig til at komme i gang med nye serier, nu hvor jeg får afsluttet et par andre i løbet af den kommende tid.

Har du købt noget spændende for nylig?