Titel: De fejlfødte Serie: Exilium Forfatter: Linette Harpsøe Forlag: Dreamlitt Udgivet: 29. September 2016 Bedømmelse: 2/5 Anmelder: Pipaluk Dette er en anmelderbog. Givet til mig af forlaget Dreamlitt.  Handling: Fry bor i en lille by, som er isoleret og de må ikke gå ud af deres huse, fordi der er en farlig fjende udenfor. Fry […]

Titel: De fejlfødte

Serie: Exilium

Forfatter: Linette Harpsøe

Forlag: Dreamlitt

Udgivet: 29. September 2016

Bedømmelse: 2/5

Anmelder: Pipaluk

Dette er en anmelderbog. Givet til mig af forlaget Dreamlitt. 

Handling:

Fry bor i en lille by, som er isoleret og de må ikke gå ud af deres huse, fordi der er en farlig fjende udenfor. Fry og hendes familie har levet på den måde længe, da der endelig sker noget. De bliver reddet, men intet er som hun havde håbet. 

Min mening:

Jeg læste hele bogen færdig og forstod stadig ikke hvad hele titlen betød, så jeg måtte slå det op. Jeg gættede på at ordet var latin og det var rigtigt, eller i hvert fald gav det mening på latin. Jeg kan godt være ret kritisk, hvis jeg ikke synes at en titel giver mening, men den skulle da have en chance for at give mening og det gjorde den, så jeg er godt tilfreds nu </p></div></div></div></article><div class=

Efterlad et Svar