SPONSORERET INDHOLD!

En god start på dagen kan være altafgørende for, hvordan resten af din dag kommer til at forløbe. Hvis dagen starter dårligt, og der en god sandsynlighed for, at den fortsætter på den måde. Starter dagen derimod godt, har du alle forudsætninger for at få en dejlig dag. Der er desværre alt for mange, der starter de fleste af deres dage med stress og jag. Hvis du kan nikke genkendende til det, får du herunder nogle gode råd til, hvordan du kan forbedre dine morgenrutiner.

Spis et godt morgenmåltid

Man siger, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Det er ikke helt sandt, men dog heller ikke helt forkert. Her er denne type toppings et rigtig godt valg – måske især hvis du først spiser senere og derfor skal have morgenmaden med dig på arbejde. Granola er nemlig ristet müsli, og det smager både godt ovenpå yoghurt eller bare med mælk på. Det er nemt at tage med på arbejde, og det giver en god start på dagen. Alle dagens måltider er lige vigtige, og det vigtigste er, at du spiser, når du er sulten. Er du ikke sulten, lige når du står op, kan det være en god idé at gemme dagens første måltid til lidt senere. Uanset om du spiser din morgenmad tidligt eller først lidt ud på formiddagen, gør du klogt i at vælge noget sundt og nærende.

En god morgen starter allerede om aftenen

Hvis du gerne vil have en god start på dagen, bliver du faktisk nødt til allerede at starte aftenen før. Forbered så meget som muligt aftenen før ved f.eks. at lægge morgendagens tøj frem til alle familiemedlemmer. Det kan også være en god idé at flytte det daglige bad fra morgen til aften, da det frigør temmelig meget tid om morgenen. Derudover det vigtigt, at du går i seng i ordentlig tid. Faktisk bør du ikke gå i seng senere end klokken 22, hvis du vil være sikker på at få din skønhedssøvn.

Undgå at stresse rundt om morgenen

Det kan være utroligt fristende at ’snooze’ alarmen en gang eller to om morgenen. Det er dog en bjørnetjeneste at gøre sig selv, da det som regel bare fører til mere stress og jag om morgenen. Stå i stedet op i god tid, så du i ro og mag kan nå at gøre dig selv og ungerne klar. Alle får en bedre morgen, hvis du er veludhvilet, og I har god tid til at hygge lidt, inden I skal ud ad døren. En stresset morgen hvor du snerrer af mand og børn kan hurtigt give alle familiemedlemmer en dårlig start på dagen.