Titel: Familiefar i knibe Forfatter: Sebastian Klein Forlag: DR Udgivet: 2006 Sider: 88 Bedømmelse: 3/5 Anmelder: Pipaluk  Handling:  Sebastian fortæller om hans oplevelser som far og hvordan det er ikke at være super cool far. Min mening: Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg skal mene om denne bog. Der er både positive og negative ting ved […]

Titel: Familiefar i knibe

Forfatter: Sebastian Klein

Forlag: DR

Udgivet: 2006

Sider: 88

Bedømmelse: 3/5

Anmelder: Pipaluk 

Handling: 

Sebastian fortæller om hans oplevelser som far og hvordan det er ikke at være super cool far.

Min mening:

Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg skal mene om denne bog. Der er både positive og negative ting ved bogen her. Jeg sidder med en underlig blandet fornemmelse. Jeg er splittet og det kan jeg ikke lide at være når jeg har lukket en bog. Det kan svinge i begge retninger for mig.

Jeg skrald grinede i de første kapitler. Der var så meget humor i dem, men så væltede korthuset altså for mig. Jeg kan godt se at humoren fortsætter gennem hele bogen, men jeg begynder at forstå mindre og mindre af den humor han kommer frem med. 

Og så må jeg inddrømme at jeg bliver virkelig sur og godt gal i skralden, for han bliver ved med at skrive dårlige ting om sin kone og det irritere mig. Hvorfor går han så ikke bare fra hende, hvis hun er så skrækkelig? Vi lever i et frit land. Jeg synes det er kedeligt, at han siger at han elsker hende, men alligevel er det kun negative ting vi hører.

Bogen skulle også være en gave til nybagte forældre i følge Forlaget, men det vil jeg nu ikke anbefale. Så hellere til par inden de for børn, så de kan se hvad der kan ske. Håber hans andre bøger er bedre end denne her.

Det er en lille og let læselig bog. Se mere i min anmeldelse på min youtube kanal