Dette er en selvstændig fortsættelse af Bo Skjoldborgs tidligere værk: Farlig ven. Her er vi tilbage i klassen hvor Heino som i sidste bog forsøgte at dræbe den ene af de tre venner man følger, kommer tilbage til klassen for at gå der igen og sige undskyld. Men mener han det virkelig? De er meget […]
The post Farlig fjende af Bo Skjoldborg first appeared on Bogrummet.

Dette er en selvstændig fortsættelse af Bo Skjoldborgs tidligere værk: Farlig ven. Her er vi tilbage i klassen hvor Heino som i sidste bog forsøgte at dræbe den ene af de tre venner man følger, kommer tilbage til klassen for at gå der igen og sige undskyld. Men mener han det virkelig? De er meget i tvivl og selvom han får en chance da de skal arbejde i gruppe sammen om en opgave der omhandler internet, sikkerhed på de sociale medier med mere, så er Heino stadig anderledes. Og det viser sig da også at han er ude på noget. Om det er lige så dramatisk som første gang, ja det må man sige. Blot på en helt anden måde. Og med den slutning der er i værket så ligges der op til at vi ikke har hørt det sidste til Heino.

Det er en yderst spændende og hæsblæsende historie og den kan sagtens læses uden man har læst den første bog, men det er klart at jo mere man kender til historien der kom før, jo mere vil man kunne forstå de tre venners reaktioner og handlinger. Men her er smæk for skillingen og historien rammer ned i et velkendt samfundsproblem blandt unge nu og her. Nemlig at man ikke nødvendigvis kan stole på folk og slet ikke hvis de kan få fat i de ting man kigger på på nettet. Og hele den vinkel om sociale medier, smser med mere før at man får en god forståelse for hvor svært det kan være at være barn/ung og skulle navigere rundt i den verden. Så det er en bog som ville være oplagt til at skabe debat i skolen. Men også hvis man som forældre læser den, kan den gøre at man kan få en god snak med sit barn om, hvad man skal passe på med.

En god bog som fortjener ros og som er fangende for flere aldersgrupper. Større børn og drenge især.

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på biblioteket

The post Farlig fjende af Bo Skjoldborg first appeared on Bogrummet.