Ny dreng i klassen. Han er spændende, mest fordi han er så anderledes. Men han kan også noget med at snyde lærerinden så hun ikke ved han stadig bruger sin telefon i timerne. Han sender smser, men får det til at se ud som om de kommer fra en anden telefon. Og han prøver at […]

Ny dreng i klassen. Han er spændende, mest fordi han er så anderledes. Men han kan også noget med at snyde lærerinden så hun ikke ved han stadig bruger sin telefon i timerne. Han sender smser, men får det til at se ud som om de kommer fra en anden telefon. Og han prøver at få to drenge i klassen, som ellers er bedste venner, til at blive uvenner. Det hele spidser til da han også får et kamera ind i pigernes omklædning. De to venner vil gerne være venner med drengen, men de finder hurtigt ud af at noget ikke er som det skal være. Og da de hver især tror de skal mødes med hinanden, går det hele hen og bliver rigtig farligt.

Bogen handler om hvordan man kan omgås systemerne, hvordan man kan komme ud hvor man ikke kan bunde og hvordan man aldrig kan vide sig sikker på om folk vil en noget godt.

Her er et godt budskab, nemlig at venskaber gerne skulle betyde mere end hvad der foregår via en telefon. En mobiltelefon som vi alle i dag er så afhængige af. Og det starter allerede når man er barn.

Bogen har nogen meget dramatiske scener og kan være lidt skræmmende for yngre børn, hvorfor den også anbefales for børn fra 11 år og opefter. Men man kan godt læse den sammen med børn i det hele taget, da de sagtens vil kunne forstå den og lære af den. Og man kan få en god snak om hvad mobiltelefoner og internettet er for noget. For de større børn der selv læser, kan den gøre dem opmærksom på at man ikke skal stole på alt man møder og slet ikke hvis der er noget ved de smser man får som ikke er som de plejer at være.

En bog som er meget relevant for tiden og som både er sød, skræmmende og underholdende.

Bo har her skrevet en bog som blandt unge kun kan blive et hit!

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på biblioteket