Har du set ’24 timer’ med Jack Bauer og var du grebet af den, så er denne bog lige noget for dig. Bertelsen & Schwerdfegers debut ‘Fjernstyring’ er en hårrejsende spændingsbog der sætter tankerne igang om morgendagens Danmark, og de kræfter der i kulissen manipulerer med beslutningstagerne. I en tid hvor konspirationsteorier har høj kurs, […]

Har du set ’24 timer’ med Jack Bauer og var du grebet af den, så er denne bog lige noget for dig. Bertelsen & Schwerdfegers debut ‘Fjernstyring’ er en hårrejsende spændingsbog der sætter tankerne igang om morgendagens Danmark, og de kræfter der i kulissen manipulerer med beslutningstagerne. I en tid hvor konspirationsteorier har høj kurs, er denne bog guf…hvem er disse magtens mørkemænd som har deres egen agenda for at få yderligere magt og rigdom på bekostning af demokratiet.
Handlingen foregår i 2019, hvor samfundet er ved at blive en overvågningsstat grundet frygten for terror. De folkevalgte skal til at vedtage terrorpakke III, men er det det rigtige beslutningsgrundlag der ligger til grund? En gruppe mennesker mener nej, men det er et kapløb mod tiden at bevise deres ret.
Bertelsen & Schwerdfeger er et nyt makkerpar i krimiverdenen. Iben Bertelsen (1955) er pensioneret politiassistent, psykoterapeut og yogalærer og har tidligere skrevet en yogabog, Jan Schwerdfeger (1960) er steinerpædagog, socialpædagog og psykoterapeut og har tidligere skrevet science fiction. Sammen synes jeg de fungerer godt, sproget fungerer og plottet fængsler, en god bog der fastholdt mig under læsningen, så jeg glæder mig meget til at gå i gang med fortsættelsen ‘Trojanske heste’.

Lån bogen på biblioteket