Jeg har med stor fornøjelse fulgt med i Lasse Bo Andersens letlæsnings-serie Zombie Splatter, hvor bind 9 og 10 netop er udkommet. Historien udspiller sig i et Danmark, som pludselig er blevet overløbet af zombier. Hovedpersonerne er vennerne Johnny og Tom, som undervejs har slået sig sammen med pigerne Lisa og Emma. De fire unge har […]

Jeg har med stor fornøjelse fulgt med i Lasse Bo Andersens letlæsnings-serie Zombie Splatter, hvor bind 9 og 10 netop er udkommet.

Historien udspiller sig i et Danmark, som pludselig er blevet overløbet af zombier. Hovedpersonerne er vennerne Johnny og Tom, som undervejs har slået sig sammen med pigerne Lisa og Emma. De fire unge har været igennem lidt af hvert, og da vi forlod dem i bind 8, var Lisa blevet kidnappet, og Tom, Johnny og Emma gemte sig for zombierne, der pludselig væltede ind i den zoologiske have.

Emma synes, at de straks skal sætte efter kidnapperen og befri Lisa, men Tom er tilbageholdende. For kan de overhovedet finde hende? Heldigvis får de hjælp fra en lille pige, som ligeledes skjuler sig for zombierne. Hun har hørt rygter om en zombiefabrik, som efter sigende skulle være der, hvor zombieplagen stammer fra.

Endnu en gang må vennerne trodse zombiemasserne, og på vanlig bloddryppende vis følger vi deres jagt på Lisa og hendes kidnapper, som fører dem til et uventet gensyn.

Serien retter sig mod 8 til 11-årige og er både skrevet og illustreret af Lasse Bo Andersen. De sort/hvide tegninger er yderst effektive, og sproget er letlæst og holdt i korte sætninger, men fyldt med action, splat og uhygge. Rent guf for unge zombie-elskere.

“Zombiefabrikken” slutter med noget af en cliffhanger, så endnu engang må jeg bide negle i spænding til næste bind kommer. For selvom jeg er alt for gammel til at tilhøre målgruppen, så er jeg blevet ret grebet af Lasse Bo Andersens splattede zombie-univers.

Lån “Flugten fra de rådne” på Bibliotek.dk

Lån “Zombiefabrikken” på Bibliotek.dk