BogMarkedet


Dødens droner – en sag for Pandoracellen af Rasmus Dahlberg.

En veldrejet thriller om terrorangreb, usnerpet kærlighed og med veldoserede dryp af populærvidenskab. Siderne flyver afsted.

Læs mere

Storytel blandt Europas hurtigst voksende virksomheder

Den 20. maj 2016 offentliggjorde Storytel nyheden om, at de havde købt danske Mofibo. Med et trylleslag var den svenske streamingvirksomhed markedsledende i Danmark. Den ekspansive vækst stoppede dog ikke med opkøbet af Mofibo og i år figurerer Storytel nok engang på listen over Europas hurtigst voksende virksomheder.

Læs mere

Boghandler søges til DTU Campus

Polyteknisk Boghandel & Forlag A/S søger en supersælger med ansvar for vores boghandel på DTU Campus

Læs mere

Mikrofest redigeret af Rikke Oberlin Flarup, Christel Sunesen og og Lars Emil Foder.

Vild, vildtflagrende, fascinerende og apperitvækkende antologi om 24 mikroforlag.

Læs mere

Panseren og Tøsen af Marlene Simoni og Erik Hauervig

En pensioneret politimand og en tidligere prostitueret udgiver sammen en veloplagt debatbog, der dog stritter rigeligt

Læs mere

Shrödingers Paradoks af David Sparrevohn Mørck

Med Shrödingers Paradoks afslutter David Sparrevohn Mørck sin trilogi om sygeplejersken Anette. Afslutningen er velskrevet og intens, men til tider også forvirrende og prætentiøs.

Læs mere

Påskesjov

Fridagene er over os, og forårsvejret lurer sammen med blomsterne. Indtil solen begynder at bage, må vi lune os med humor og røverhistorier. 

Læs mere

Broderparten

Forfatter: Joan Dansberg

Sider: 292
Omslag: Hæftet
Forlag: Forlaget Lunden

Læs mere

To-dages kursus bringer dig rundt i hele forlagsbranchen

At udgive bøger er et job, der kræver viden og færdigheder på mange forskellige forskellige områder: sprogfornemmelse og sans for at redigere en tekst, markedsføring og salg i mange forskellige kanaler, kalkulering af priser, æstetisk sans for layout og valg af papir, kendskab til e-bøger og lydbøger, ophavsret mv.

Læs mere

sindstequila af Sofie Riis Endahl

Ungdomsroman, der virkelig har føling med det at være ung i dag og formår at formidle rastløsheden, drømmene og usikkerheden videre igennem en gribende historie.

Læs mere

Ros, men også kritik af Storytels nye krimi-koncept

Storytel har netop lanceret et nyt koncept, Storytel Originals, hvor de inviterer krimiforfattere til at skrive lydbogsserier på 10 afsnit med en plotbaseret afslutning. Det er bl.a. Netflix’ succes, der har inspireret, lyder det. BogMarkedet har spurgt Dansk Forfatterforenings formand Morten Visby og litteraturkritiker og krimi-ekspert Bo Tao Michaëlis, hvad de tænker om Storytels nye satsning.

Læs mere

Livet i Mumidalen

Et orakel af viden om et af de skønneste børneuniverser i litteraturen er nu udkommet, og den kunne ikke have været gjort smukkere!

Læs mere

Festival-eksperiment fortsætter

Horsens Forfatterfestival gentager succesen fra sidste år, hvor lokale forfattere får ordet og muligheden for at komme nærmere beboerne i Horsens. Scenen er igen sat hos Bog & idé, og samtidig har Horsens Bibliotek meldt sig som ny medspiller.

Læs mere

Udskift i Arnold Busck bestyrelsen

Arnold Busck kæden har i uge 42 undergået en mindre omrokering. Nyt medlem er også kommet til.

Læs mere

Maria og Clara af Muriel Barbery

Et smukt sprog og en spændende idé går desværre tabt i lange tankespind og billedlag, der aldrig rigtig når ind til kernen.

Læs mere

Programmet til årets BogForum er klar!

Du kan allerede nu gå i gang med at plotte dit program sammen til dette års BogForum. Der bliver nok at se!

Læs mere

To børnebøger med flotte illustrationer og en sød historie

Efterårets mange titler skyder op som smukke blomsterknopper i en ellers grå have, og særligt to børnebøger fangede denne anmelders øje – både for historien, men også for illustrationerne.

Læs mere

'Den gode datter' af Karin Slaughter

"Den gode datter" blev denne anmelders først møde med Karin Slaughter, og der er nu kun ærgrelse over, at bekendtskabet med Slaughters forfatterskab ikke er sket noget før.

Læs mere

Den der sår vind af Nele Neuhaus

Et stort anlagt plot med mange tråde foldes flot ud i denne krimi, der er oversat fra tysk. Desværre holder bogen ikke samme høje niveau i forhold til persongalleriet, der indeholder alt for mange karikerede og usympatiske karakterer.

Læs mere

Ullas Verden af Jacob Koch Sørensen

At skrive en humoristisk roman er en svær balancegang. Forfatteren skal kunne navigere mellem den platte pruttehumor, faldenpåhalen-komik og sofistikeret tø-hø. Heldigvis er humor forskelligt, og en læser kan sagtens have en god oplevelse og grine højlydt mens en anden tager sig til hovedet og græmmes. Ullas Verden er uden tvivl en af de bøger, som kommer til at skille vandene.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 38

For tredje uge i træk tages førstepladsen af en nyhed. Denne uge er det Camilla Läckberg, der forviser Ken Follett til andenpladsen og David Lagercrantz til tredjepladsen. Der er hård kamp om topplaceringerne.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 37

David Lagercrantz nåede kun en enkelt uge på førstepladsen inden Ken Follett overtog duksepladsen. De to bøger kører dog parløb og har praktisk talt lige mange point. Hvad sker der mon, når Dan Brown kommer med sin nye udgivelse?

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 36

Efterårets helt store titler kommer på markedet i denne måned, og det hele kickstartes med David Lagercrantz' 'Manden der søgte sin skygge, som brager ind på førstepladsen på praktisk talt alle lister. Også Steffen Jacobsens 'Da jeg blev døden' får en god start.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 35

Så måtte vi sige farvel til en af listens oldtimers. Bogen med flest førstepladser måtte se sig overhalet af mindst 10 andre titler. Farvel til Jo Nesbøs 'Tørst'.

Læs mere

’Mig og Glistrup’ af Søren Nordstrand

Der er ingen sammenhæng mellem tekst og billede i denne bog – og det er det, der gør den stærk. For det er i mødet mellem barnets præsentation af en fantasiverden og synet af barnets virkelige verden, at læseren mærker vreden, forbitrelsen og sorgen.

Læs mere