BogMarkedet


Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 32

Elsebeth Egholm sidder solidt på førstepladsen. Ingen af de nuværende bøger på listen kan true Egholms førerposition. Hun må kigge sig over skulderen efter de nye titler fra Ken Follett og David Lagerkrantz, der nok skal vende op og ned på bestsellerlisten, når de bliver udgivet.

Læs mere

Iron Fey af Julie Kagawa

Tredje bind af ny fantasy-serie af amerikanske Julie Kagawa er netop færdigoversat og klar til at blive læst. Idéen og historien er god, men seriens danske udgave halter på sproget.

Læs mere

En af dagene af Kim Karmark

Kim Karmark har skrevet en smuk bog om kærlighed, livet og døden. Bogens rolige puls guider læseren gennem poetiske passager, der er fyldt til randen med små eftertænksomheder. En bog for den tålmodige læser, der har lyst til refleksion under læsningen.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 31

Selvom bestsellerlisten nu er tilbage på fuld kraft er der ikke rigtig sket de store rokeringer. Der er kommet en ny nummer ét, mens den eneste nye på listen er en gammel kending. Der er stadig to titler, som har været med på samtlige lister BogMarkedet har lavet.

Læs mere

Ravnenes hvisken 2 af Malene Sølvsten

De mange facetter af den norrøne tilbedelse og tro bliver fortolket, fortalt og fantastisk leveret i samarbejde med action, humor og ikke mindst spænding i Malene Sølvstens ventede to’er.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 30

De sidste par uger har bestsellerlisten ikke været opdateret. Det skyldes udelukkende, at vi ikke har modtaget bestsellerlister fra salgstederne, og dermed ikke har kunnet levere en fyldestgørende liste. I denne uge har vi samlet de lister, som vi har fået, men der mangler tal fra flere steder. Det kunne selvfølgelig påvirke listen i en anden retning. Vi håber på, at vi i næste uge har alle salgstederne med på listen igen. I denne uge må Jesper Stein så sige farvel til førstepladsen, mens Elsebeth Egholm stormer ind på listens tredjeplads.

Læs mere

Solo af Palle Schmidt

Solo er en iværksætterguide til kreative freelancere. Lækkert sat op, giver et fint overblik og meget læsevenlig. Det er en guide, der primært henvender sig til kommende selvstændige eller freelancere, der lige har taget springet.

Læs mere

En konges vej - Brandon Sanderson

BogMarkedet har tidligere vendt problematikken i forhold til, hvorvidt fantasy skal tages seriøst som genre. Med 'En konges vej' viser Brandon Sanderson og forlaget Ulven og Uglen, at fantasy i den grad henvender sig til voksne og bør tages seriøst af enhver litteraturelsker.

Læs mere

Ansvarshavende redaktør på BogMarkedet skifter navn

Den 15. juli 2017 blev ansvarshavende redaktør på BogMarkedet, Mie Møller Nielsen, gift med sin mand, Rasmus Bie, og tager nu efternavnet Bie i stedet for Nielsen.

Læs mere

5 skarpe til forlagsredaktør: Vagn Plenge, Forlaget Hjulet

I juli bringer vi svar på forlagsredaktørernes aktiviteter i løbet af deres sommerferie. Hvad skal forberedes, hvad læser de selv og hvad ser de frem til? Læs med her.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 27

Jesper Stein holder fast med Ildefonso Falcones lige efter. Sommerferielisten skaber ikke de store overraskelser, Jussi kommer tilbage og eneste nye titel på listen er Jeg er Pilgrim af Terry Hayes.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 26

I sommerferien bliver bestsellerlisterne lidt mere ustabile. De skal nok blive lagt op i løbet af ugen, men det bliver uden alt for meget tekst. Alligevel kan du se BogMarkedets vægtede bestsellerliste, der er baseret på salgstal fra flere kæder og online-salg.

Læs mere

Paddingtons skaber Michael Bond er død

Michael Bond, skaberen af ​​den elskede børnekarakter Paddington, er død 91 år gammel. Bond udgav sin første bog 'A Bear Called Paddington', om den marmelade-elskende bjørn fra Peru i 1958, og har siden udgivet næsten 50 bøger om bjørnen, der i 2014 kom på det store lærred.

Læs mere

Dan Browns 'Origin' klar med forside og trailer

Dan Browns nyeste skud på stammen over symbolforskeren Robert Langdons færden har nu fået bogforside og bogtrailer. I sidste bog, Inferno, løb Langdon rundt i Italien i bl.a. Firenze, og i den næste bog foregår handlingen i Spanien.

Læs mere

BogMarkedets bestsellerliste - Uge 25

Bestsellerlisten holder flyttedag til mandag. Det er nok ikke tidsforskydningen, der er skyld i de mange forandringer på listen, men ikke desto mindre er der sket meget i denne uge. Tre nyheder og en gammel kending kigger igen ind på listen.

Læs mere

Dark Matter af Blake Crouch

Blake Chrouch har ikke tidligere været udgivet på dansk, men mange vil alligevel kende ham, som forfatteren til Wayward Pines-serien. Nu har Gyldendal fået fingre i hans seneste bog - Dark Matter - og udgivet den på dansk. Og ifølge denne skribents personlige mening, har Gyldendal gjort lidt af et scoop!

Læs mere

Blodmåne af Katrine Engberg

Katrine Engberg skriver sig op til de store danske krimiforfattere med Blodmåne. Det er velskrevet nordic noir med mange skønne karakterer, der alle bidrager med fremdrift i bogen og skaber interessante og læsevenlige scener - også uden for plotrammen.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 24

Efter 11 uger på førstepladsen må Jo Nesbø endelig vige fra sin førerposition. Det blev Jesper Steins femte bog om Axel Sten, der overhalede Nesbø. Papa stryger direkte ind på førstepladsen på BogMarkedets bestsellerliste. Tørst bliver dog ikke bare fortrængt fra førstepladsen, den falder helt ned til tredjepladsen.

Læs mere

People's Press udgivelseskatalog 3. kvartal 2017

En mængde spændende, smukke og sjove titler er i vente fra People's Press til efteråret.

Læs mere

Andreas Dirksen fra Plusbog.dk er et nyt navn i Kraks Blå Bog 2017

Fra bladkiosk til boghandler. Andreas Dirksens medlemsklub er stadig voksende, men har trods den ekspanderende succes altid hyggen, fordybelsen og forkælelsen som højeste prioritet.

Læs mere

Forfatterportræt: David Garmark

Den 9. juni udgav forlaget Turbine andet bind af David Garmarks serie om problemknuseren og den tidligere lejemorder Ditlev Martins. Abbots Hemmelighed, som bogen hedder, trækker inspiration fra internationale forfattere som f.eks. James Rollins og Michael Crichton. Det er ren underholdning med et twist af videnskab og konspirationsteorier. Men hvem er den danske forfatter, der forsøger sig med en genre, der kræver rigtig meget research og viden?

Læs mere

Abbotts Hemmelighed af David Garmark

Med Abbotts Hemmelighed udvikler David Garmark sit omfattende persongalleri omkring den tidligere lejemorder Ditlev Martins. Vi møder igen hele holdet fra Det Fjerde Menneske og flere af karaktererne bliver flot bygget op. Desværre for Abbotts Hemmelighed er Ditlev Martins den mindst interessante karakter, men derimod udvikler forfatterens håndværk sig i den grad positivt.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 23

Der sker ting og sager på BogMarkedets bestsellerliste. I denne uge har vi sagt farvel til tre bøger, hvilket betyder goddag til to nyheder og en gammel kending. Jo Nesbø holder stadig fast i førstepladsen og Merete Pryds Helle er stadig nummer to. Ugens højeste placerede nyhed kommer ind på en tredjeplads.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 22

Paul Auster kommer ind på listen med den måske lidt for lange 4 3 2 1 alt imens holder Jo Nesbø fast i førstepladsen og udfordrerne taber igen terræn. Der er tilsyneladende intet, der kan stopper Jo Nesbøs tørst.

Læs mere

Journalist og tidligere forlagsredaktør Kristoffer Flakstad fylder 40 år 4. juni.

Vores dygtige freelance journalist Kristoffer Flakstad fylder 40 d.4 juni.

Læs mere