BogMarkedet


Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 19

Bliver det sidste uge med Jo Nesbø på toppen? Der sker i hvert fald ting og sager på listen, og denne uges højdespringer kommer uden tvivl til at true Nesbøs dominans på listen.

Læs mere

Andy Weir er klar med ny rumroman

The Martian handlede om overlevelse på Mars. Weirs nye roman Artemis handler om et kup på månen. Filmrettighederne er allerede solgt.

Læs mere

Forlagenes manglende opbakning resulterer i farvel til Copenhagen Crime

Sidste år på denne tid havde Bjarke Larsen rygende travlt. Copenhagen Crime skulle snart løbe af stablen og de sidste forberedelser skulle på plads. En ting manglede dog. Udstillere. Med få uger til afviklingen af det store og højt profilerede arrangement, var tilmeldingen fra udstillende forlag skuffende, måske endda nærmere katastrofal. Flere af de store krimiforlag som f.eks. Modtryk og Klim glimrede ved deres fravær, og også normalt flittige forlag som Gyldendal og Lindhardt og Ringhof havde valgt at droppe den Københavnske pendant til Krimimessen i Horsens.

Læs mere

Publikumsfavoritten Jens Henrik Jensen fylder 54 år

Jens Henrik Jensen vandt Krimimessens Publikumspris 2017. En pris, der blev uddelt for anden gang. Han træder ind ved siden af Sara Blædel, der vandt prisen i 2016. I dag fylder Jens Henrik Jensen fra Søvind ved Horsens 54 år.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 18

Jo Nesbø er ikke til at vælte af pinden, men måske er der endelig kommet en titel, der kan true Nesbøs bestseller. Ugens højest placerede nyhed lander på en andenplads. Læs artiklen og se, hvilken bog, der truer Tørst.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 17

To nyheder har sneget sig ind på listen i denne uge. Den ene er en bog, som forventeligt ville komme på listen efter udgivelsen den 20 april. Den anden nyhed er en bog, der blev udgivet i januar i år. Se hvilke bøger det drejer sig om i artiklen.

Læs mere

Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 16

Påskesalget medførte ingen overraskelser og denne uges eneste nye bog på listen er en gammel kending, nemlig Jussi Adler-Olsens Selfies, som er mere end et halvt år gammel. Det er måske ikke overraskende, at påskeferien bruges i selskab med kendte bøger, så BogMarkedet hilser Jussi velkommen på listen.

Læs mere

BogMarkedets bestsellerliste - Uge 15

I denne uge blev der plads til to nye bøger på BogMarkedets bestsellerliste. Ikke overraskende er den bedste placerede nye bog Anne Mette Hancocks Ligblomsten.

Læs mere

BogMarkedets bestsellerliste - Uge 14

BogMarkedet har prøvet at samle alle informationerne på forskellige bestsellerlister og kommer med et bud på, hvilke bøger der samlet set har klaret sig bedst i løbet af den forgangne uge. BogMarkedet har selvfølgelig ikke direkte indsigt i forlagenes salgstal, men ved at sammenholde bestsellerlister fra mange forskellige kanaler giver vi et bud på, hvilke skønlitterære titler, der klarer sig bedst lige i øjeblikket.

Læs mere

#nameinbooks challenge

BogMarkedet er faldet over flere sjove billeder, hvor forfattere, bloggere og forlag, staver deres navn med bogtitler. Her er et udpluk af forlagenes bud

Læs mere

BogMarkedets bestsellerliste - Uge 13

BogMarkedet har prøvet at samle alle informationerne på de forskellige lister og kommer med et bud på, hvilke bøger der samlet set har klaret sig bedst i løbet af ugen. BogMarkedet har selvfølgelig ikke direkte indsigt i forlagenes salgstal, men ved at sammenholde bestsellerlister fra mange forskellige kanaler giver det et bud på, hvilke skønlitterære titler, der klarer sig bedst.

Læs mere

Rasmus Dahlberg: "Krimimessen har de største ildsjæle og det absolut mest engagerede publikum."

I forbindelse med weekendens Krimimesse i Horsens har BogMarkedet interviewet en række forfattere, der deltager på messen med en ny udgivelse. I dette portræt kan du møde forsker og forfatter Rasmus Dahlberg, der har sin nye thriller "Pandoracellen" med til messen i Horsens. Portrætfoto af Malín Brand.

Du kan møde Rasmus søndag kl. 14.40 på Rød Scene.

Læs mere

Lisa Hågensen - Forfatterportræt

I forbindelse med weekendens Krimimesse i Horsens har BogMarkedet interviewet en række forfattere, der deltager på messen med en ny udgivelse. I dette portræt kan du møde den svenske krimiforfatter Lisa Hågensen, der debuterer på dansk med den paranormale krimi ”Hendes Blå Øjne”. Bogen udgives på forlaget DreamLitt.

Du kan møde Lisa kl. 10.40 søndag på Sort Scene.

Læs mere

Morten Kærså - Forfatterportræt

I forbindelse med weekendens Krimimesse i Horsens har BogMarkedet interviewet en række forfattere, der deltager på messen med en ny udgivelse. I dette portræt kan du møde musiker og forfatter Morten Kærså, der har sin nye thriller "Den symfoniske gåde" med til messen i Horsens.

Du kan møde Morten lørdag kl. 11.30 i Teltet (musik-show) og kl. 12.20 på Rød Scene (scene-interview). Om søndagen er det kl. 12.45 i Teltet (musik-show)

Læs mere

Kære forfatter: Mangler din udgivelse synlighed?

Du står med dit færdige manuskript i hånden og drømmer om de store salgstal. Lektørudtalelser og store biblioteksordrer. Boghandlere der ikke kan vente med at sætte din bog på hylden, men…

Læs mere

Den fysiske boghandel overlever

De fysiske boghandler har klaret sig langt bedre end frygtet for et par år siden. Men Amazon lurer for alvor i horisonten. 

Læs mere