BogMarkedet


Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 16

Påskesalget medførte ingen overraskelser og denne uges eneste nye bog på listen er en gammel kending, nemlig Jussi Adler-Olsens Selfies, som er mere end et halvt år gammel. Det er måske ikke overraskende, at påskeferien bruges i selskab med kendte bøger, så BogMarkedet hilser Jussi velkommen på listen.

Læs mere

BogMarkedets bestsellerliste - Uge 15

I denne uge blev der plads til to nye bøger på BogMarkedets bestsellerliste. Ikke overraskende er den bedste placerede nye bog Anne Mette Hancocks Ligblomsten.

Læs mere

BogMarkedets bestsellerliste - Uge 14

BogMarkedet har prøvet at samle alle informationerne på forskellige bestsellerlister og kommer med et bud på, hvilke bøger der samlet set har klaret sig bedst i løbet af den forgangne uge. BogMarkedet har selvfølgelig ikke direkte indsigt i forlagenes salgstal, men ved at sammenholde bestsellerlister fra mange forskellige kanaler giver vi et bud på, hvilke skønlitterære titler, der klarer sig bedst lige i øjeblikket.

Læs mere

#nameinbooks challenge

BogMarkedet er faldet over flere sjove billeder, hvor forfattere, bloggere og forlag, staver deres navn med bogtitler. Her er et udpluk af forlagenes bud

Læs mere

BogMarkedets bestsellerliste - Uge 13

BogMarkedet har prøvet at samle alle informationerne på de forskellige lister og kommer med et bud på, hvilke bøger der samlet set har klaret sig bedst i løbet af ugen. BogMarkedet har selvfølgelig ikke direkte indsigt i forlagenes salgstal, men ved at sammenholde bestsellerlister fra mange forskellige kanaler giver det et bud på, hvilke skønlitterære titler, der klarer sig bedst.

Læs mere

Rasmus Dahlberg: "Krimimessen har de største ildsjæle og det absolut mest engagerede publikum."

I forbindelse med weekendens Krimimesse i Horsens har BogMarkedet interviewet en række forfattere, der deltager på messen med en ny udgivelse. I dette portræt kan du møde forsker og forfatter Rasmus Dahlberg, der har sin nye thriller "Pandoracellen" med til messen i Horsens. Portrætfoto af Malín Brand.

Du kan møde Rasmus søndag kl. 14.40 på Rød Scene.

Læs mere

Lisa Hågensen - Forfatterportræt

I forbindelse med weekendens Krimimesse i Horsens har BogMarkedet interviewet en række forfattere, der deltager på messen med en ny udgivelse. I dette portræt kan du møde den svenske krimiforfatter Lisa Hågensen, der debuterer på dansk med den paranormale krimi ”Hendes Blå Øjne”. Bogen udgives på forlaget DreamLitt.

Du kan møde Lisa kl. 10.40 søndag på Sort Scene.

Læs mere

Morten Kærså - Forfatterportræt

I forbindelse med weekendens Krimimesse i Horsens har BogMarkedet interviewet en række forfattere, der deltager på messen med en ny udgivelse. I dette portræt kan du møde musiker og forfatter Morten Kærså, der har sin nye thriller "Den symfoniske gåde" med til messen i Horsens.

Du kan møde Morten lørdag kl. 11.30 i Teltet (musik-show) og kl. 12.20 på Rød Scene (scene-interview). Om søndagen er det kl. 12.45 i Teltet (musik-show)

Læs mere

Kære forfatter: Mangler din udgivelse synlighed?

Du står med dit færdige manuskript i hånden og drømmer om de store salgstal. Lektørudtalelser og store biblioteksordrer. Boghandlere der ikke kan vente med at sætte din bog på hylden, men…

Læs mere

Den fysiske boghandel overlever

De fysiske boghandler har klaret sig langt bedre end frygtet for et par år siden. Men Amazon lurer for alvor i horisonten. 

Læs mere