Rikki Tholstrup Jørgensen


De Efterladte. Af Palle Schmidt. Calibat.

Palle Schmidt skriver fantastisk. Filmisk, flydende og troværdigt. Desværre er de små og skarpe kapitler ikke altid lige interessante, og ofte læser man udelukkende videre, fordi rytmen, sproget og karaktererne får dig til at vende siderne.

Læs mere

BogMarkedet Anno 2017

Det er nu et år siden, vi overtog driften af BogMarkedet. Der er sket rigtig meget i løbet af det sidste år. Vi har lært en masse, og BogMarkedet er i rivende udvikling. Hvad har været de vigtigste ændringer, siden vi overtog driften, og hvad planlægger vi for det næste år?

Læs mere

Det Fjerde Menneske af David Garmark

David Garmark har med Det Fjerde Menneske skrevet en underholdende og interessant bog, der tager læseren rundt til mange destinationer i og uden for Europa. De korte kapitler og den hårdtpumpede action leder ofte tankerne hen på Dan Browns hurtigt fordøjede romaner. Selvom David Garmark til en vis udstrækning formår at holde sin læser fanget i et spændende og flot konstrueret plot, så er det også kompleksiteten i videnskaben bag plottet, der i perioder får bogen til at tabe pusten. 

Læs mere

Litteraturens delebørn

Der er ingen tvivl om, at det er svært at leve af et forfatterskab i Danmark. Selvom du mestrer dit håndværk, så er det svært at omsætte sine evner til kroner og ører i et begrænset marked som det danske. Det får mange forfattere til at efterprøve alternative publiceringsmetoder, og det samme gør de små forlag.

Læs mere

Dan Browns Origin udkommer 3.oktober 2017

Dan Brown er uden tvivl et fænomen indenfor den litterære verden. Han har tjent mere end en milliard kroner på sine skriverier, og han stopper absolut ikke her. 2017 bliver nemlig året, hvor Robert Langdon igen skal på eventyr. Hvor rejsen går hen er stadig en hemmelighed, men bogen har fået titlen "Origin".

Læs mere

Journalistisk dækning på BogMarkedet

Da vi overtog BogMarkedet i april, vidste vi allerede, at vi ikke kunne videreføre en virksomhed med præcis samme fokus. Med de tidligere konkurser in mente var det nødvendigt at gentænke BogMarkedet, så forretningsmodellen ville kunne bære de ansættelser, som virksomheden skal opretholde.

Læs mere

DreamLitt overtager Forlaget Kandor

Forlaget Dreamlitt overtager Forlaget Kandor per 1. juli.

Læs mere

Copenhagen Crime var et flot og fungerende gerningssted

Der var knaldvarmt i de smukke omgivelser i Østerbrohuset, men det var ikke fordi, vi stod som sild i en tønde. Danmarks nyeste litterære festival måtte kæmpe med og mod solskinnet i bestræbelserne på at trække besøgende til, men festivallen tabte til solen, selvom eventet var mesterligt planlagt og udført.

Læs mere