Statens Kunstfond


Dansk oversætterpris går til Dorthe Nors’ engelske oversætter

Pressetekst: Den engelske oversætter Misha Hoekstra modtager i dag Den Danske Oversætterpris 2017. Han tildeles prisen for sine fremragende oversættelser og aktuelle bidrag til at skabe særlig opmærksomhed om dansk litteratur i udlandet. Prisen uddeles af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur. Foto: Anne Lietzen.

Læs mere

Udenlandske forlæggere dater danske forlag

Pressetekst: Et årligt besøgsprogram arrangeret af Statens Kunstfond knytter bånd mellem udenlandske og danske forlag til gavn for den danske litteratureksport

Læs mere

Ny litteraturfestival samler nordiske forfattere på Anholt

Anholt Litteraturfestival sigter efter at blive et litterært mødested i Udkantsnorden og rammer plet med en stribe af de bedste nordiske forfattere på programmet


Læs mere

Statens Kunstfond støtter kulturen på Læsø

Der er liv i Læsø på den kunstneriske front. Læsø Kunsthal står bag både litteraturfestival og samtidskunstudstillinger – og Statens Kunstfond støtter begge dele. 

Læs mere

Statens Kunstfond uddeler 42 rejselegater

Statens Kunstfond har netop uddelt 42 rejselegater til danske forfattere, oversættere og illustratorer. Rejselegaterne er afgørende for mangfoldigheden i dansk litteratur, mener formanden for Projektstøtteudvalget for Litteratur.

Læs mere