Rosinante


Udvalgte digte, klassiker

Forfatter: Fernando Pessoa
Tegner: Christensen Grafisk
Sider: 320
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Camilla Jørgensen
Forlag: Rosinante

Læs mere

Dybet (Ravn-serien)

Forfatter: Michael Katz Krefeld
Serie: Ravn
Sider: 402
Omslag: Hæftet
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Læs mere

Johan Cruyff: CRUYFF - Mit livs bane

Johan Cruyff, en af fodboldhistoriens helt store profiler, nåede at lægge sidste hånd på sin erindringsbog, inden han døde i marts 2016. I bogen får man et unikt indblik i Cruyffs mange dramatiske kampe – både dem på banen, dem i omklædningsrummet og dem på ledelsesgangen. Bogen har forord af Frank Arnesen.

Læs mere

Kim Blæsbjerg - DESERTØRERNE

Roman om 00’ernes nybrud og forandringer, den danske krigsdeltagelse og finanskrisen. En historie om rigdom og fattigdom, vækst og udnyttelse. Og om to unge mænd, der begge er knyttet til en magtfuld erhvervsfamilie.

Læs mere

Lotte Kaa Andersen - 100 dage

100 dage er en roman om uro og begær. Løgn, svigt og selvbedrag. Om enevældige konger i og uden for kongehuset, og hvad der gemmer sig bag al pragten i de nordlige forstæder omkring Dyrehaven. 100 dage er en selvstændig efterfølger til den anmelderroste Hambros Allé 7-9-13, der udkom i 2015.

Læs mere

Anette Øster (red.) og Rasmus Bregnhøi - Den nordiske børnebog

Med udgangspunkt i Rasmus Bregnhøis tegneserie ”Rasmus skriver en nordisk børnebog” har Høst & Søn, i samarbejde med Nordisk Ministerråd, inviteret en række fagpersoner fra de nordiske lande til hver især at skrive en kort artikel om den nordiske børnebog – set ud fra deres nationalitet og faglige baggrund. 

Læs mere

Jenny Erpenbeck - Går, gik, gået

Går, gik, gået skildrer mødet og venskabet mellem en gruppe afrikanske flygtninge og en ældre tysk professor. Hver især giver de afrikanske mænd deres historier i bytte for basale tyskkundskaber.
Jenny Erpenbeck har baseret sin fortælling på observationer og interviews af afrikanske flygtninge i Berlin og resultatet er en vedkommende roman, der italesætter den aktuelle flygtningedebat og ikke mindst skellet mellem de få der ser krigens rædsler i øjnene og de mange der ser den anden vej.

Læs mere

Arnaldur Indridason - Ukendte kyster

Erlendur Sveinsson er taget tilbage til sin hjemstavn og bor i sit barndomshjem, et gammelt, faldefærdigt hus. Martret af fortiden, vandrer Erlendur omkring i terrænet og mindes egne familiesår og gamle uløste sager. En tilfældighed bringer ham på sporet af de mystiske omstændigheder ved hans lillebrors forsvinden den vinternat for så længe siden.
Ukendte kyster er niende selvstændige bind i krimiserien om kriminalkommissær Erlendur Sveinsson.

Læs mere

Nadja Tolokonnikova - Sådan starter man en revolution

Nadja Tolokonnikova fra Pussy Riot-kollektivet fortæller i sin bog om korruption, magtmisbrug, kvindefængsler og feminisme. Sådan starter man en revolution giver et usædvanligt indblik i dagens Rusland under Putins ledelse – og er samtidig en appel fra den modige og kompromisløse kvinde om at støtte ligestilling og menneskerettigheder.

Læs mere

Ilka Tampke - Albions datter

Historisk fantasyroman fra jernalderens England. Om kvinder og magt, om kærlighed og tro, om at være splittet mellem to mænd – og om sammenstødet mellem to kulturer.

Læs mere

Michel Houellebecq - Muligheden af en ø + Platform

Michel Houellebecqs roman om jagten på evig ungdom er et amoralsk sci-fi-drama om kloning, grænseløs ungdomsdyrkelse og forholdet til kærlighed og død i det moderne vestlige samfund. Bogen genudgives nu i nyt layout.

Læs mere

Peter Tudvad - Manteuffel. Fragmenter af en udødeligs levned

Manteuffel giver op mod 500-års-reformationsjubilæet i 2017 en blodig skildring af vampyren grev Manteuffels dramatiske færd gennem 1500-tallets Europa. En fortælling om nationalisme og krig, religion og sex, angst for livet og længsel efter udødeligheden.

Læs mere

Joël Dicker - Bogen om Baltimorefamilien

Joël Dicker er tilbage med ny stor roman med afsæt i hovedpersonen Marcus fra succesromanen Sandheden om Harry Quebert-sagen. Et nært og underholdende portræt af en amerikansk familie i et morads af hemmeligheder, konflikter og skæbnesvangre beslutninger.

Læs mere

Virginia Woolf - Årene

Nu udkommer endelig en af de Virginia Woolf-romaner, der længe – rigtig længe - kun har været at finde hos antikvarboghandleren, for Årene var sidst tilgængelig på dansk for over tres år siden. Virginia Woolfs mange læsere kan glæde sig til at møde Pargiterfamilien og følge den gennem hjerteanliggender og tab, radikale livsændringer og kvælende ensformighed, ægteskab og fortrydelse.

Læs mere

Cecilie Eken - V

V er et rimet digt om sorg, savn, smerte og håb. En historie om at få revet sin familie i stykker og inderligt ønske, at det var anderledes – en historie om at kæmpe, men også om at give slip.

Læs mere

Susanne Gustafsson - Skønne klude

50 ting du nemt kan strikke og hækle til dit hjem

Læs mere

Fjodor Dostojevskij - Hvide nætter

Hvide nætter er en sjældent romantisk fortælling fra en af verdenslitteraturens helt store ikoner. Bogen, der er en del af Dostojevskijs allertidligste forfatterskab, fortæller om drømmere og kærlighed i Skt. Petersborgs aldrig mørke sommernætter.

Læs mere

Kirsten Skaarup - Engle

I denne smukt illustrerede bog fortæller Kirsten Skaarup om det himmelske hierarki, om ærkeenglene og deres forbindelse til planeter, stjernetegn etc. Bogen er krydret med citater fra fortid og nutid, der belyser skiftende tiders syn på engle, kærlighedens budbringer. 

Læs mere

Dörte Hansen udkommer på dansk med sin debut 'Kirsebærlandet'

Stærk og universel familiefortælling fra Tysklands nye stjerneskud Dörte Hansen. En roman om at flygte fra et liv, og hvor svært det kan være at finde sig til rette i det nye.

Læs mere

Kristina Stoltz udkommer med ny roman 'Som om'

Som om er en roman om kernefamilien og dens opløsning. Om en kvindes barndom på Christianshavn i 1980’erne og hendes voksne liv i dag.

Læs mere