Ditte Løkkegaard


Ny platform skal gøre Bogbidder mere tilgængelig

Til marts skifter Bogbidder webplatform, og det kan forhåbentligt øge samarbejdet med bibliotekerne, forlagene og Litteratursiden samt skaffe mange nye abonnementer.

Læs mere

Hovedland overtager Bogfabrikken Fakta

Forlaget Bogfabrikken Fakta skal fremover udgive flere titler, lover Hovedlands direktør, Steen Piper, som dog ikke vil ændre det store i konceptet. 

Læs mere

Her er den mest solgte bog på dansk i 2015

Måske ikke så overraskende blev ’Kaninen der så gerne ville sove’ den mest solgte bog i 2015. Nu er der en opfølger på vej. 

Læs mere

Saxo: Prissammenlignings-tjenester skal tjene kundens interesser

Saxo har overtaget bogpriser.dk og pensum.dk fra NBC og forudser, at det kommer til at gavne både dem selv og kunderne.

Læs mere

Boghandlere: Solidt julesalg uden bestsellere

Det var ikke enkelte storsælgende titler, der dominerede alle læsernes ønskelister i år, men boghandlerne har alligevel haft lige så meget gang i salget som sidste år.

Læs mere

Digitalt forlag satser på mobiltelefonen

Ugens forlag: SMSpress udgiver litteratur på en platform, som de fleste læsere altid har ved hånden – nemlig på mobiltelefonen.

Læs mere

Black Friday en succes for boghandlerne

På trods af frygt for, at kunderne ville være tilbageholdene i dagene op til og efter Black Friday, viste den store indkøbsdag sig at blive en succes for boghandlerne.

Læs mere

Forlaget Gladiator lancerer bogklub

Gladiator har startet bogklubben Gladiator Abonnement, hvor medlemmerne vil modtage forlagets nyeste litteratur med posten.

Læs mere

Bogtrailere skal fange nye læsere på sociale medier

Blikfang: Flere og flere forlag benytter sig af bogtrailere til at reklamere for deres bøger, og ifølge Lindhardt og Ringhof, Gyldendal og Tellerup er det en effektiv måde at fange især de unge læsere på.

Læs mere

NBC’s direktør erkender: Vores system trænger til en opgradering

NBC lagde for tre år siden mange ressourcer i at udvikle et nyt IT-system. Projektet faldt til jorden, men NBC er klar over, at der stadig er brug for at modernisere det forældede system.

Læs mere