Eva Lucia


“EXILIUM #1” AF LINETTE HARPSØE

Hold da op, hvor er jeg imponeret over Linette Harpsøes skrivetalent! Hun har i den grad skabt en roman inden for dystopia/fantasy-genren, som giver bankende hjerte og en puls, der sidder helt oppe i halsen. Sproget er yderst velskrevet og skaber spænding, såvel som det fletter utrolig mange detaljer ind i plottet. Ved hvert kapitels afslutning er der en cliffhanger, som lokker én til at fortsætte denne spændende og nervepirrende læsning.

Læs mere

“SYV DAGE TIL DØDEN” AF CARINA BERGFELDT

”Syv dage til døden” af Carina Bergfeldt er en hård, brutal og ærlig beretning om et tungt emne, nemlig: forbrydelse og dødsstraf.

Bogen er skrevet af en journalist, hvilket ses tydeligt i formidlingen af beretningen. Sproget er informativt, intelligent og spændende formidlet, hvilket gør at man sidder helt opslugt efter få sider.

Læs mere

“SKYGGESIDER” AF CHRISTINA BONDE

“Skyggesider” af Christina Bonde er én af de mest spændende, nervepirrende og rørende bøger, som jeg har læst i år. Efter lang tid med stress og negative ting i min hverdag tog jeg på en solo-rejse i januar. Dér kastede jeg mig ud i denne roman efter at have hørt mange positive ting omkring den. Jeg hørte dele af den som lydbog og flere gange fangede jeg mig selv i at bide negle.

Læs mere