Tanja Jensen


En fejring af fynske forfattere, læsere og litteratur

For første gang får fynske forfattere og læsere muligheden for at møde hinanden ved et helt nyt bogtræf i Svendborg. Reportage fra Det Fynske Bogtræf.

Læs mere

Sommerlæsning – Middelfart bibliotek

Middelfart bibliotek opfordrer børn og unge til at læse i deres sommerferie. Konkurrencerne Sommerbogen og Læseudfordringen hjælper børne på vej.

Læs mere

Kampen om opmærksomhed

Det bliver sværere og sværere for nye bøger at bryde igennem opmærksomhedsloftet, når antallet af udgivelser stiger år for år. Vi undersøger, hvordan nye bogudgivelser alligevel kan få opmærksomhed på det moderne bogmarked. 

Læs mere

Mord på bestilling. Antologi. Byens Forlag.

Byens Forlag har udgivet en ny antologi i serien Mord med benspænd, og vores anmelder er begejstret for resultatet.

Læs mere

De unge debutanter

Efterhånden debuterer flere og flere teenagere. Hvordan oplever debutanterne samarbejdet med forlaget? Vi har talt med to unge forfattere.

Læs mere

Programmet til BørneBogsForum 2018 er ude

Mor og far går amok i bogtilbud og spændende arrangementer, mens børnene keder sig. Uhørt i den moderne familie - men frygt ej: Bogforum har et spækket program for børn og barnlige sjæle.

Læs mere

De nominerede er fundet til Skriverprisen

En gang om året tildeles Skriverprisen en forfatter, men der er sket noget nyt i år.

Læs mere

Hvad skal fremtidens bibliotek tilbyde?

Kulturminister Mette Bock og formanden for KL’s Kultur-, Erhverv og Planudvalg, Leon Sebbelin, sparker en debat i gang, der omhandler bibliotekernes fremtid.

Læs mere