Henrik Rothen


Husk at tage en pause fra bøgerne

Der er ikke noget skønnere, end når du sidder med en god og fængende bog i hænderne, som du næsten ikke kan lægge fra dig. Du ved, en af de bøger, hvor du holder vejret på grund af det høje niveau af spænding.

Læs mere

Kan man bruge bøger om gambling til noget?

I løbet af det seneste årti, er det væltet frem med muligheder for at spille på nettet, og i samme anledning er der kommet mange bøger frem, med folk der har den gyldne vej til at blive vindende på nettet med spil.

Læs mere

Bogen: Ludomani – Ikke flere indsatser tak!

I en verden hvor spil bliver en større og større del af hverdagen, er der også mange mennesker, der ikke kan håndtere det. I bogen Ludomani – Ikke flere indsatser følger vi flere forskellige danskeres historie, hvor ludomani har været helt inde på hjertet.

Læs mere

Jeg er Zlatan - om fodboldkongens bog

I 2012 udkom David Lagercrantz med bogen ’Jeg er Zlatan Ibrahimovic’, og her kommer du helt tæt på den svenske superstjerne.

Læs mere

En tagrensning behøver nødvendigvis ikke at være dyr

Sommeren er slut, og selvom vi disse dage stadig snuser til 20 varmegrader, er det tydeligt at mærke, at efteråret trænger sig på. Det betyder også, at det er ved at være tid til at få renset sit tag, også selvom det for mange måske virker ulogisk, at det skal renses før, det alligevel dækkes til med blade grene og andet fra naturen, som vinden blæser op

Læs mere

Fire klassiske fodboldbøger du bør læse

Fire af Danmarks mest farverige fodboldpersonligheder i nyere tid – Stig Tøfting, Tomas Gravesen, Jimmy Nielsen og David Nielsen – udkom alle med selvbiografier i perioden fra 2005 til 2008. Kom med bag facaden, og få et unikt indblik i den til tider ganske barske hverdag, som de fleste af hovedpersonerne sloges med.

Læs mere

Få råd til de dyre studiebøger

Det har næsten lige været studiestart, og det betyder, at der skal investeres rigtige mange penge i dyre skolebøger, hvis ikke man tilfældigvis har arvet dem af sin familie. Hvor bøgerne i folkeskolen og på de gymnasiale uddannelser ikke kostede noget, så er det en anden sag, når man læser på universitetet.

Læs mere