Hannah Bergqvist


Taktil kærlighed

Duften af papir og materialer. Kvalitet. Ønsket om at holde et ældgammelt håndværk i hævd og samtidig gøre det relevant og vedkommende i en digital tidsalder. Bogbinder Klara K fortæller om, hvad der driver værket.

Læs mere

Dyt dyt – skal vi byt?

Deleøkonomi forbinder man med privat boligudlejning, biler, el-løbehjul, men fænomenet bliver mere og mere udbredt i takt med den digitale udvikling. På bogfronten er der godt gang i delelysten. BogMarkedet har set nærmere på bogskabe i det offentlige rum.

Læs mere

Asymmetri, kakofoni & symfoni

Louisiana Literature fejrede i weekenden sit tiårsjubilæum med en lang række internationale og danske forfattere og performere på programmet. Vi bringer en stemningsrapport fra åbningsdagen.

Læs mere

Ordskælv, livskraft og meningsfulde tomrum, 2. del

Litteratur skaber rum for fællesskab. I dag fortsætter vi interviewet med Karen Siercke fra Ordskælv.

Læs mere

Ordskælv, livskraft og meningsfulde tomrum

Ti blanke sider, som du må fylde ud med lige præcis den historie, du vil. Det er opskriften på skriveværkstedet Ordskælvs succes, som hjælper unge forfatterspirer med at sætte ord på deres egne historier. Stifter Karen Siercke fortæller om værdi og vigtighed af det litterære rum.

Læs mere

Ingen er fangne, når tanken er fri

I samarbejde med Boghandel, Skifter, Christianshavns Lokaludvalg og Statens Kunstfond inviterede Christianshavns Bibliotek i weekenden til årets Bogfestival, der havde MURE som tema.

Læs mere