Maiken Ploug Krogslund


En modig boghandler

Hvem er Uslar und Rai? Vi besøger boghandelen, som ligger på en af de velbesøgte gader i et af Berlins mere trendy kvarterer, Prenzlauer Berg.

Læs mere

Endnu en boghandel?

Hos Ocelot i Berlin hersker der ingen tvivl om, at det er en boghandel. Men hvorfor fortjener den det friske slogan “not just another bookstore”? Dette er vores sidste reportage fra boghandlere i Berlin i denne omgang.

Læs mere

De gamle dyder

Storslået er det første ord, der falder mig ind, da jeg står uden for Bücherbogen. Boghandlen ligger smukt placeret under jernbanebroen ved Savignyplatz i Charlottenburg. Jeg befinder mig i en af de største boghandler i Berlin.

Læs mere

Der er bøger, og så er der bøger

Besøger man Paris som bog- eller boghandlerinteresseret, bør man lægge vejen forbi Shakespeare & Company. Her er luften så tyk af gode historier, at man næsten må skære sig igennem.

Læs mere

I Shakespeares fodspor

Stor viden om bøger og kundeorienteret tilgang, hvor man kan sætte sig ind i de besøgendes interesse og inspirere dem. Det er essensen, hvis en boghandel skal klare sig. Vi har besøgt Shakespeare & Sons i Berlin.

Læs mere

Boghandleren skal være kulturfacilitator

Boghandlere i Berlin. En boghandler skal kunne meget mere end sælge bøger, hvis butikken skal overleve. BogMarkedet har besøgt Pankebuch – Die Schönesten Bucher des Nordens.

Læs mere