David Abildgaard


Thinghøjs Boghandel: Livet som uafhængig boghandler ingen dans på roser

Kunden takker, da hun bliver hjulpet hen til puslespillene hos den uafhængige Thinghøjs Boghandel. Her giver man sig tid til at tale med kunden, og boghylderne har meget andet end bestsellere og rejseguider. Men en større service er ikke nok til at de små selvstændige boghandlere skal kunne overleve. 

Læs mere

Forfatter og serieiværksætter: Selvudgivelse kan være en god idé

Det kan godt betale sig at udgive sin egen bog frem for at bruge de etablerede forlag, men det kræver is i maven og en sikkerhed for, at man ikke har behov for en redaktør. Sådan lyder beskeden fra serieværksætter og forfatter Jonathan Løw.

Læs mere

Index Retail ser lys fremtid i papirbøger

RETAIL: Fremtiden ser lys ud for boghandelen. Det er budskabet fra Indeks Retail A/S, der blandt andet har kæden Bog & Idé. Her satser man på at bevare den gode udvikling, som i år har manifesteret sig i en forbedring på omsætningen på 13 millioner kroner.

Læs mere

Egolibris klar til at investere millioner på det internationale marked

Eva Götzsche er glad for notesblokke. Gerne de gule af slagsen. Det virker næsten komisk, når man tænker på, at hun med sit forlag EgoLibris har sit store fokus rettet mod internettet og de mange tekniske muligheder, det kan hidbringe vordende forfattere.

Læs mere

Copenhagen Crime håber på endnu et år

Besøgstallet var ikke som håbet, men det var kun et lille skår i glæden for arrangøren bag den nye krimimesse Copenhagen Crime. Her er håbet, at pengene kan findes til at give messen endnu et skud for boven.

Læs mere

Ny boghandlerdirektør klar til at slå lytteklapperne ud

Boghandlerforeningens nye direktør forbereder sig på at skulle rundt og tage pulsen blandt foreningens medlemmerne. Bogmarkedet har inden den store turné spurgt lidt ind til ham om, hvad han selv tænker om branchen og sin nye stilling.

Læs mere

Årets boghandler: Jeg gik efter drømmen

Blixenvinder: Pernille Kjær tager godt imod sine kunder i sin nystartede boghandel i det hyggelige gågademiljø i Odense. På mindre end et år er hun gået fra at være utilfreds med sit job i Magasin til at vinde Blixen-prisen for årets boghandel.

Læs mere

Glad formand: Blixenprisen er kommet for at blive

Blixen-prisen er vel overstået, og heldigvis nåede økonomien i land. Formand Jakob Vedelsby glæder sig til næste år

Læs mere

Tellander efter Mofibo-køb: Nu kan jeg trykke speederen i bund

Jonas Tellander udtrykker begejstring for overtagelsen af Mofibo og er nu klar til at sætte fulde sejl.

Læs mere

Forlag afventer konsekvenser af Mofibo-salg

MOFIBO: Morten Strunges salg af Mofibo til svenske Storytel har som ventet vakt stor opmærksomhed i forlagsbranchen. Og det er svært at forudsige, hvad konsekvenserne vil være, lyder det fra to af de store aktører på det digitale marked.

Læs mere