Country Manager Alice Krogh Scott rykker fra HarperCollins Nordic til det nyetablerede Forlaget Falco, hvor hun tiltræder som salgsdirektør d. 3. januar 2022.

Forlaget Falco er et ambitiøst forlag med base i Odense. Forlaget har et solidt fundament med viden og kapital bag sig og vil udgive nogle af de mest salgbare titler i Danmark fra efteråret.

– Jeg ser meget frem til at bidrage til et nyt og initiativrigt forlag, som har stærke rødder og kerne i Odense. Forlaget Falco har en stærk vision og både lokalt og internationalt udsyn, som passer helt perfekt til mig. Jeg glæder mig meget til at gøre en forskel for forfattere, danske som udenlandske, siger Alice Krogh Scott.

Hos Forlaget Falco får Alice Krogh Scott ansvaret for salg og markedsføring af Falcos titler ved at styrke forlagets forhold til landets boghandlere og sikre Falcos position online.

– Det glæder mig, at Alice har takket ja til en stilling som salgsdirektør hos Forlaget Falco. Alice kommer med 36 års brancheerfaring, et hav af idéer og et stort drive, der kan hjælpe Falco med at indfri ambitionen om at blive en af Danmarks største forlag, siger direktør Anna Will.

Alice Krogh Scott har de sidste 6 år været ansat som Country Manager for HarperCollins Nordic, hvor hun har været med til at bygge filialen i Danmark op fra bunden.

– Jeg har siden opstarten været en del af et internationalt forlagshus med stor gennemslagskraft, fremragende forfatterskaber og dygtige kollegaer, og jeg har lært og bidraget med meget, og det glæder mig at HarperCollins er godt etableret i Danmark, fortæller Alice Krogh Scott.

For det unge forlag er det et stærkt aktiv, at Alice Krogh Scott før har været med til at stifte forlag i Danmark.

– Jeg ser meget frem til, at de erfaringer, som Alice har fået gennem etableringen af HarperCollins i Danmark, bliver bragt i spil hos Falco, og jeg tror på, at vi med Alice på holdet vil kunne stadfæste vores relation til boghandlere og ikke mindst danske forfattere, siger Anna Will.

Forlaget Falco forventer at udgive 46 nye titler de første tre år, hvoraf en tredjedel bliver danske forfatterskaber.