To mindre forlag har i januar varslet deres planer for 2024, hvilket betyder henholdsvis en lukning og en nedskalering.

På det sociale medie Facebook har man i januar kunne læse, at Forlaget Klippe efter fem år har valgt at lukke med udgangen af 2024.
– Den sidste bog udkommer snart og derefter vil forlaget langsomt lukke ned. Du vil stadig kunne købe alle forlagets bøger resten af år 2024, og derefter lukker forlaget helt, skriver forlaget på sin Facebook-profil. Forlaget har siden sin start i 2019 har fokus på ‘bøger med omtanke for miljø og klima’, som det hedder på forlagets hjemmeside.
Andetsteds på Facebook kan man læse, at Antipyrines enmandsmotor, som Weekendavsien kalder foralgets ejer Mathias Kokholm, har valgt at skærer ned på antallet af titler
– Jeg er en elendig købmand og ønsker eller evner ikke at professionalisere mig som kulturentreprenør, så efter knap 20 års givende og inspirerende, men til tider ekstremt usikre arbejde, hvad angår tid og økonomi, skal jeg fra februar 2024 arbejde under åben himmel som graver ved en lokal kirke. Det glæder jeg mig til. Forlaget fortsætter, forhåbentlig længe endnu, med gode folks hjælp og bidrag, men med færre titler på programmet, skriver forlaget på sin profil på Facebook.
Forlaget, der udgiver bøger indenfor kunst, litteratur og teori indenfor en langt række områder, har ligeledes drevet boghandel i Kunsthal Aarhus på J. M. Mørks Gade.