ANNA-LUISAS ANMELDELSE FORLAGETS BESKRIVELSE; De siger, din datter er død. Du ved, de tager fejl. Det liv, hun har opbygget – hendes perfekte forlovede, deres luksusliv – forsvandt i løbet sf et splitsekund. Nu er hun nødt til at flygte, ikke blot for at undslippe de mørke hemmeligheder i sin egen fortid, men også for … Continue reading Frit fald af Jessica Barry

ANNA-LUISAS ANMELDELSE

FORLAGETS BESKRIVELSE;

De siger, din datter er død.

Du ved, de tager fejl.

Det liv, hun har opbygget – hendes perfekte forlovede, deres luksusliv – forsvandt i løbet sf et splitsekund. Nu er hun nødt til at flygte, ikke blot for at undslippe de mørke hemmeligheder i sin egen fortid, men også for at overholde den mand, der holder øje med hvert eneste skridt hun tager.

I den anden ende af landet venter Allisons mor desperat på at få noget at vide om sin datter, der er forsvundet efter et flystyrt. Politiet tror, at hun er omkommet, men Maggie nægter at acceptere, at hun kan have mistet sit eneste barn, og hun sætter sig for at opspore sandheden.

Mor og datter er nødt til at kæmpe – for at overleve og for at finde vej gennem et sort spind af løgne og tilbage til hinanden, før det er for sent…

 

Frit fald er en krimi der i særdeleshed egner sig til filmatisering, med sit dramatiske plot der gemmer på langt flere nuancer end man først aner.

Den kønne unge Allison styrter ned i bjergene under en tur i privatfly.

Allison overlever men er overladt til sig selv i ødemarken og hendes overlevelse afhænger af hendes vilje, mod og styrke.

Det viser sig nemlig at Allison ikke er alene – nogen vil hende til livs og da nyheden om flystyrtet rammer medierne er det ikke bare efterforskingshold der sendes ud for at opklare årsagen til flystyrtet og finde de passagerer der måtte have været om bord. En skarptrænet mand leder også. Men han har sin egen agenda – Allison skal tilintetgøres, og hun ved at nogen er efter hende, men hun ved ikke hvem.

En jagt på overlevelse med tiden som bare en af fjenderne starter i barske rammer alt imens Allisons intetanende mor, Maggie, informeresom hendes død.

Jeg er underholdt, men ikke imponeret og giver derfor kun 3 fine krimihjerter til denne gode krimi fra forlaget JentasTre krimihjerter@Annaluisasverden

 

 

Har du læst den? Hvad synes du?