[anmeldereksemplar] I dag er der igen besøg af en gæsteblogger. Denne gang er det Maria Wendt, som har læst og anmeldt Dilemma af B.A. Paris. Maria har tidligere været gæsteblogger på Bech’s Books. Nederst i indlægget er en oversigt over de bøger, som hun har anmeldt. Maria skriver blogindlæg på Outsideren, hvor hendes indlæg kan findes… Read More Gæsteblogger om Dilemma

[anmeldereksemplar]

I dag er der igen besøg af en gæsteblogger. Denne gang er det Maria Wendt, som har læst og anmeldt Dilemma af B.A. Paris.

Maria har tidligere været gæsteblogger på Bech’s Books. Nederst i indlægget er en oversigt over de bøger, som hun har anmeldt. Maria skriver blogindlæg på Outsideren, hvor hendes indlæg kan findes på: Mit liv med angst. Derudover kan Maria følges på Instagram: maria.blogger.wendt.

Titel: Dilemma
Forfatter: B.A. Paris
Antal sider: 318
Udgivet: Udgivet i 2020, fra Forlaget Jentas

Dilemma er en helt igennem følelsesmæssig rutsjebanetur.

Bogen tager udgangspunkt i Livia’s 40-års fødselsdag, som hun har planlagt og glædet sig meget til. Hun er gift med Adam og mor til to voksne børn, Marnie og Josh. Den er skrevet fra både Livias og Adams ”Point Of View”, og det synes jeg er en af bogens styrker. Derudover er historien virkelig godt skruet sammen, plottet gennemtænkt og alt det usagte, der ligger mellem linjerne, og de hemmeligheder, der er mellem parret og i familien, gør bogen svær at lægge fra sig.

Datteren Marnie er studerende i Hongkong, og hun har en signifikant rolle i historien, selvom hun er en bi-person. Jeg vil nødig afsløre for meget, for det er en virkelig god bog med en overraskende handling og et tvist, man ikke havde set komme.

Billede af: Dilemma af B.A. Paris. Billede taget af Maria Wendt.Dilemma af B.A. Paris. Billede taget af Maria Wendt.

Som læser er man på en følelsesladet tur gennem Adam og Livias tanker, og bogen er en rejse på en enkelt dag, men hold da op, hvor kan der ske meget på et enkelt døgn. Som læser havde jeg svært ved at lægge bogen fra mig. ”Dilemma” er gribende fra første til sidste sætning, og forfatteren har skrevet en bog som rammer lige i hjertekulen. En smuk, rørende, tankevækkende og sørgelig historie om en familie med dybe hemmeligheder for hinanden. Et psykologisk gennemført dystert drama.

Dilemma skal derfor have fuldt hus: 6 stjerner. Jeg er begejstret. Jeg har aldrig læst en bog som denne. Kæmpe anbefaling herfra!

Anmeldelsen er skrevet af Maria Wendt; Blogger, boganmelder og forfatter.

Skrevet for Bech’s Books.

Tak for anmeldereksemplaret.

Billede af: 6 af 6 stjerner /Maria6 af 6 stjerner /Maria

Maria har tidligere anmeldt disse bøger på blogggen:

Bødker, Stine: Klar til kærlighed
Corfixen, Kristian: Sygeplejersken
Holm, Gretelise: På tryk – gennem et halvt århundrede
Wasserman, Robin: Piger i brand

Om Dilemma:
Forlag: Jentas
ISBN: 9788742603253
Udgave: 1. udg. 2020
Originaltitel: The Dilemma
Oversætter: Lillian Kingo
Sider: 318

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.