Maria Wendt har endnu engang været gæsteblogger på Bech’s Books. Maria har læst og anmeldt Energi: Løft energien – i kroppen, mentalt og spirituelt af Rikke Hertz i samarbejde med Christina Bølling. Maria skriver blogindlæg på Outsideren, hvor man kan finde hendes indlæg på: Mit liv med angst. Derudover kan Maria følges på Instagram: maria.blogger.wendt. Sidst i indlægget… Læs mere Gæsteblogger om Energi af Rikke Hertz

Maria Wendt har endnu engang været gæsteblogger på Bech’s Books. Maria har læst og anmeldt Energi: Løft energien – i kroppen, mentalt og spirituelt af Rikke Hertz i samarbejde med Christina Bølling.

Maria skriver blogindlæg på Outsideren, hvor man kan finde hendes indlæg på: Mit liv med angst. Derudover kan Maria følges på Instagram: maria.blogger.wendt.

Sidst i indlægget er en oversigt over de bøger, som Maria tidligere har anmeldt på Bech’s Books.

Titel: Energi: Løft energien – i kroppen, mentalt og spirituelt
Forfatter: Rikke Hertz i samarbejde med Christina Bølling
Udgivet: 2021, på Forlaget Grønningen 1

Rikke Hertz er kendt som rådgiver og coach inden for erhvervslivet, hvor hun med mere end 20 års erfaring hjælper og guider både virksomheder og privatpersoner. Rikke er clairvoyant, healer og spirituel rådgiver. I sin nye bog ”Energi” giver hun sin erfaring og syn videre, på det spirituelle og den energi, der er omkring os.

Energi: Løft energien - i kroppen, mentalt og spirituelt af Rikke Hertz. Billedet er taget af Maria Wendt.Energi: Løft energien – i kroppen, mentalt og spirituelt af Rikke Hertz. Billedet er taget af Maria Wendt.

Bogen er inddelt i tre dele, og det synes jeg er et plus. Rikke Hertz starter bogen med et forord og en anekdote og billede fra sin barndom. Derudover har medforfatter Christina Bølling også skrevet et forord, som er tankerne bag denne bogs tilblivelse. De tre dele har små kapitler, hvori Rikke Hertz giver læseren et indblik i at læse sig selv og den energi, man selv udsender, samt den energi, der er i det rum omkring os og hvordan man lærer at håndtere både sine positive energier og får lagt det negative væk.

”Vi behøver både sjæl og ego” hedder et af kapitlerne. ”Kend din yin- og yangtype” hedder et andet. Bogen er en guide til grundlæggende at finde ind til kernen, til det menneske, man er. Hvilke værdier har man, hvad tager man med videre, og hvad giver man videre til omgivelserne.

Bogen har hjulpet mig til at finde en indre ro. Jeg er selv et spirituelt menneske, der tror på clairvoyance og healing, og har selv benyttet mig af den form for alternativ behandling, og det har været givende.  Faktisk er det ikke særlig nemt at skulle anmelde en bog som denne, fordi ”Energi” er til det enkelte individ. En bog om at få hjælp, men også selv at skulle finde den.

Alle er forskellige og unikke, så derfor var det at læse bogen både en form for selvhjælp, men også en rejse ind i sindet. Rikke Hertz kan i den grad give gode råd og coaching, men i sidste ende handler det om den enkelte, hvilket hun også gør meget ud af i sine foredrag og coachingsessioner. Det handler om mennesker, uanset om man er et individ eller et erhverv. Alle bliver behandlet med respekt og forståelse, og mødt lige der, hvor man står. Jeg kan varmt anbefale ”Energi”. Om man tror på det spirituelle eller ej, er op til en selv. Og fordi det er en bog, man sagtens kan hive frem igen og igen, og finde roen og vejledningen, uanset hvor man står i livet, så synes jeg at bogen skal have fuldt hus – seks stjerner.

Denne anmeldelse er skrevet af Maria Wendt; Blogger, boganmelder og forfatter.

Billede af: 6 af 6 stjerner /Maria6 af 6 stjerner /Maria

Forlag: Grønningen 1
ISBN: 9788773390450
Udgave: 1. udg. 2021
Sider: 183

Maria har tidligere anmeldt disse bøger på bloggen:

Bussi, Michel: Den forkerte mor
Bødker, Stine: Klar til kærlighed
Corfixen, Kristian: Sygeplejersken
Frennstedt, Tina: Hovedvej 9
Gunnis, Emily: Pigen i brevet
Holm, Gretelise: På tryk – gennem et halvt århundrede
Langballe, Anders: Forfra
Lundberg, Sofia: I egetræets skygge
Marstrand-Jørgensen, Anne Lise: Margrete I
Paris, B.A: Dilemma
Teige, Trude: Mormor dansede i regnen
Wasserman, Robin: Piger i brand

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.