Anne Ravn Nielsen har igen været gæsteblogger på Bech’s Books. Denne gang har hun læst og anmeldt Kvinden i den hvide kimono af Ana Johns. Anne har tidligere anmeldt Spejlmanden af Lars Kepler. Anmeldelse af “Kvinden i den hvide kimono” Af Ana Johns Kvinden i den hvide kimono er en kærlighedshistorie mellem en amerikansk sømand, Jimmi,-… Læs mere Gæsteblogger om Kvinden i den hvide kimono

Anne Ravn Nielsen har igen været gæsteblogger på Bech’s Books. Denne gang har hun læst og anmeldt Kvinden i den hvide kimono af Ana Johns. Anne har tidligere anmeldt Spejlmanden af Lars Kepler.

Anmeldelse af “Kvinden i den hvide kimono”
Af Ana Johns

Kvinden i den hvide kimono er en kærlighedshistorie mellem en amerikansk sømand, Jimmi,- kaldet Hajime, og den japansk kvinde, Naoko. De mødes i Japan i 1957, hvor den Jimmi er udsendt med flåden, og de to unge forelsker sig stormende i hinanden.

Billede af: Kvinden i den hvide kimono af Ana Johns. Billede taget af Anne Ravn Nielsen.Kvinden i den hvide kimono af Ana Johns. Billede taget af Anne Ravn Nielsen.

Vi kommer ind i historien, da det forelskede par gifter sig,- imod Naokos families ønske! Det sætter gang i en række udfordrende begivenheder for det unge par.

Historien springer skiftevis fra Naokos tanker og oplevelser i 1957, og til nutiden, hvor Jimmi ligger for døden på et hospital i USA, mens hans datter, Tori, sidder ved hans side.

Jeg synes, historien er rimelig langtrukken og ret overfladisk. Som historien skrider frem, bliver jeg dog mere grebet, og man skal være en hård nyser for ikke at gribes om hjertet af historien.

Igennem hele bogen nød jeg det væld af sproglige blomster og ordbilleder, som den japanske kultur byder på!

Billede af: 3 af 6 stjerner /Anne3 af 6 stjerner /Anne

Tusind tak til Anne Ravn Nielsen for anmeldelsen.

Forlag: Jentas
ISBN: 9788742603222
Udgave: 1. udg. 2020
Originaltitel: The Woman in the White Kimono
Oversætter: Anne Mette Poulsen
Sider: 331

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.