Birte Vest Zielke endnu engang  forbi Bech’s Books som gæsteblogger.. Denne gang har Birte har læst og anmeldt Vinterland af Kim Faber og Janni Pedersen. Birte har tidligere anmeldt Udvælgelsen af Kiera Cass og Dobbeltspil i Odessa af Mogens Blom. Vinterland af Kim Faber & Janni Pedersen. En bog på ialt 463 sider også indeholdende en tak. Skriftsstørrelsen til… Read More Gæsterblogger om Vinterland

Birte Vest Zielke endnu engang  forbi Bech’s Books som gæsteblogger.. Denne gang har Birte har læst og anmeldt Vinterland af Kim Faber og Janni Pedersen.

Birte har tidligere anmeldt Udvælgelsen af Kiera Cass og Dobbeltspil i Odessa af Mogens Blom.

Vinterland af Kim Faber & Janni Pedersen.

En bog på ialt 463 sider også indeholdende en tak. Skriftsstørrelsen til den lille side. Kapitelopdelt: Kapitel 1, kapitel 2, o.s.v. Også dato-opdelt 26. december, 2. januar.

Handlingen foregår i Danmark i en provinsby på Sjælland og i København.

Martin Juncker der er en kendt drabsefterforsker er blevet forflyttet til en mindre by på Sjælland, da han har lavet en fejl. Han bor sammen med sin far, som ikke har andre til at tage sig af sig. Faderen har mistet sin ægtefælle altså Martins mor. Martin har mistet sin bror, og har aldrig rigtigt følt sig elsket af sin far. Faderen bliver mere og mere dement, men der er ingen pladser på et plejehjem.

Juncker skal opspore, hvorfor en mand er blevet myrdet og dennes kone er efterfølgende forsvundet.

En bombe springer inde i København, og Signe står for jagten på gerningsmændene.

Juncker og Signe kommer til, at arbejde sammen for at opklare mysterierne. Signe får et tip, men er der hold i det? Og hvorfor får hun disse oplysninger?

Vinterland af Kim Faber & Janni Pedersen.Vinterland af Kim Faber & Janni Pedersen. Billede taget af Birte Vest Zielke.

U-ha, hvor der er meget man kan nikke genkendende til især med den demente far og svigtende hjælp hertil. Der er en del personlige problemer med i historien. Det er som alle sammen har noget at slås med foruden, at de skal fuldføre nogle opklaringer. Så en tankevækkende bog, hvor man kan nikke genkendende til en hel del.

Der er fokus på, hvordan det danske politi arbejder. Bogen er velskrevet og omhandler terror og ondskab. Tankevækkende politikrimi .En god debutroman fuld af spænding og følelser. Krimien er hurtigt læst, da man bare ønsker at læse mere af krimien og se hvad der sker i det videre forløb. En historie, der er aktuelt nu. Ikke udelukket at jeg læser flere bøger af samme forfattere.

Billede af: 5 af 6 stjerner /Birte5 af 6 stjerner /Birte

Tak til Birte Vest Zielke for anmeldelsen.

Forlag: Politikens Forlag
ISBN: 9788740050233
Udgave: 1. udg. 21.03.2019
Sider: 462


Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.