Er det muligt at flygte fra et dårligt ry, være normal som alle andre og starte på en frisk? Når du endelig har fundet den eneste ene, der ser bort fra det, der skete, før …

Er det muligt at flygte fra et dårligt ry, være normal som alle andre og starte på en frisk? Når du endelig har fundet den eneste ene, der ser bort fra det, der skete, før du mødte ham – selv en diagnose der ændrede alles syn på dig og tog dine drømme fra dig.

Cass er startet på college sammen med sin tvillingesøster, Paige, og skal dele værelse med hende. Faktisk har de intet til fælles, men Cass ved, at Paige elsker hende trods Paiges forsøg på at virke fuldkommen ligeglad med alt og alle. Heldigvis flytter en anden pige, Rowe, ind på værelset, og hun virker ret cool – selvom hun er lidt stille.

Første aften på stedet overtaler Paige Cass til at tage med til en fest, selvom Cass ikke rigtig orker. Her møder Cass den ældre fyr Ty Preeter, som sidder i kørestol, og selvom hun er fast besluttet på, at hun ikke skal gentage sidste års katastrofe, kan hun ikke lade være med at føle sig tiltrukket af ham. Ty er også interesseret i Cass, og da det viser sig, at Cass har meldt sig til en personlig træner, og det er Ty, der er træneren, udvikler tingene sig hurtigt mellem den.

Ty er overbevist om, at Cass med sit store talent kan træne sig op til at komme på skolens fodboldhold, selvom hun lider af MS, og hård træning og for lidt hvile kan udløse nye anfald. Han om nogen ved, hvordan det er, når kroppen ikke vil, som man selv vil. Men er det nu også klogt at presse sig selv så hårdt? Samtidig har Ty svært ved at slippe sin egen fortid. Hans ungdomskæreste Kelly har problemer i sit ægteskab, og selvom Ty altid har sagt, han vil være der for Kelly, bliver det kompliceret, nu da han har Cass at tage hensyn til.

Jeg er ret vild med Ginger Scotts YA-triologi om McConnell College. De tager nogle ret seriøse emner op som fx en ung kvindes angst efter et skoleskyderi, at leve med MS og en lærer, der udnytter sin position groft. Dig og alt derefter er på sin vis en gentagelse af det første år på McConnell, men hvor vi denne gang følger Cass. Det fungerer virkelig godt, og jeg glæder mig meget til at finde ud af, hvem den sidste bog i serien kommer til at handle om.

Ginger Scott: Dig og alt derefter, Palatium Books, oversat af K.L. Berger & Claus Lund Rosenkilde, 321 sider, udkom 9. oktober 2020