Michelle Kristensen, hele Danmarks ukronede sundhedsdronnining, kommer til Haderslev til en forrygende og inspirerende aften i sundhedens tegn

Hun er iværksætter og forfatter til flere sundheds- og kogebøger og kendt fra Go´morgen Danmark på tv2 som fast sundhedsekspert og vært Fede Forhold på DR1.

Og så er hun kvinden bag de famøse skyrboller, broccolitoasts og sunde bananpandekager, der har fået supermarkedskæder landet over til at melde udsolgt af ingredienserne ad flere omgange.

Tirsdag den 3. november gæster Michelle Kristensen Haderslev med sit foredrag, hvor hun med sin nede-på-jorden-attitude og masser af glimt i øjet vil tale for, at det skal være simpelt at være sund. Og så skal vi lægge den dårlige samvittighed LANGT væk og i stdet fokusere på de ting, der giver os overskud, energi og gåpåmod.

Glæd dig til en energifyldt aften med masser af grin, hvor du får viden om og inspiration til hvordan at få kontrol over din hjernes adfærd samt hvordan at navigere i de mange råd om motion, kost og sundhed, som vi konstant bliver bombarderet med. Hvad skal vi spise? Hvornår skal vi spise? Hvordan får vi stoppet trangen til at tømme en pakke flødeboller på regnfulde dage, hvor humøret er i bund? Og hvorfor ligger noget af succesen i den sunde livsstil ved at stoppe med at veje sig selv og droppe kalorietællingen?

Kom og hør om hendes egne principper (som også efterlader plads til nydelse, vin og lækkerier) og bliv inspireret til at tage din egen sundhed seriøst.