Den 1. juni 2021 tiltræder Marianne Lenler som ny salg- og marketingchef, og Anne Søndergaard fortsætter som strategisk projektleder.

Gutkind forstærker sig med ny salg- og marketingschef i skikkelse af Marianne Lenler, som kommer fra en lignende stilling fra Aarhus Universitetsforlag. Marianne har desuden en fortid hos bl.a. forlagene Gads Forlag, People’s og Hans Reitzel Forlag

Marianne Lenler tiltræder d. 1. juni og fra samme dag vil Anne Søndergaard blive ansat som strategisk projektleder med opgaver indenfor forretningsudvikling og økonomisk planlægning.

”Mariannes mangeårige erfaring som leder, hendes dybe faglighed, brede netværk og almene knowhow gør hende særdeles kompetent på posten. Dertil er hun et ualmindelig venligt menneske,” siger direktør Jacob Søndergaard.

Marianne Lenler udtaler: “På bare et år har Gutkind etableret sig som et af de vigtigste kvalitetsforlag i Danmark. Listen af danske og internationale forfattere er imponerende – og det er kun lige begyndt. Med Bonnier i ryggen er der derudover et hav af internationale erfaringer, vi kan trække på og lade os inspirere af. Jeg glæder mig til at blive en del af det stærke team på Gutkind og hjælpe med at få de gode bøger ud til læserne.”

Det unge forlag er derfor nu oppe på 12 ansatte med 35 udgivelser på programmet i år.

Læs også: Aarhus Universitetsforlag får ny forlagschef