Steffen Raastrup er manden, der skal være med til at sætte skub i udviklingen på lydformater hos Gyldendal.

Gyldendal har ansat Steffen Raastrup til en nyoprettet stilling som chef for medieudvikling og -salg. Han får til opgave at drive udvikling og salg af lydformater, forklarer medie- og kommunikationschef Niels Overgaard.

”Udviklingen indenfor lyd er vanvittig spændende, og derfor styrker vi nu vores indsats på området. Vi har selv et billede af, at der hvert år kommer de mest interessante mennesker i Danmark med de mest originale idéer ind ad døren her i Klareboderne. Nu vil vi tage næste skridt i forhold til at hjælpe dem med at få mest muligt ud af det, de kan,” siger Niels Overgaard.

Det er netop den hjælp, som Steffen Raastrup får ansvaret for at yde, fortæller han.

”Jeg er meget glad for at få Steffen ombord. Med hans baggrund hhv. i licensverdenen hos DR og en kommerciel virkelighed hos Podimo har han de optimale forudsætninger for, at vi i samarbejde med vores forfattere kan lykkes med at udvikle og sælge stærke lydkoncepter.”

Gyldendal har i forvejen lydenheden Stereo, som udvikler unikke lydfortællinger i samarbejde med forfattere og forlagets redaktioner – to af disse produktioner er nomineret til en Prix Audio ved det kommende brancheevent Audio Days. Steffen Raastrup kommer til at arbejde ad et andet spor med udvikling og salg af radio- og podcastformater med afsæt i Gyldendals rettigheder og forfattere.

”Jeg glæder mig til at gribe og accelerere den udvikling, der er i gang hos Gyldendal. Det er en virksomhed med et enormt potentiale indenfor lyd, og det ser jeg frem til at bidrage til, at vi får det maksimale ud af,” siger Steffen Raastrup.

Steffen Raastrup begynder i Gyldendal 1. november.

CV for Steffen Raastrup
2019-2021 Head of Content DK Podimo
2011-2019 Kanalredaktør P3 (+ andre stillinger) DR
2007-2011 Seniorrådgiver Advice

Foto: Privat