Traditionen tro præsenterer danske forlag deres efterårs- og juleprogram hos os. Morten Hesseldahl fortæller.

Vi forventer os rigtig meget af Ida Jessens nye store roman, ‘Kaptajnen og Ann Barbara. Det samme gælder de to historiske romaner ‘Margrete 1 af Anne Lise Marstrand-Jørgensen og ‘Min Kristin’ af Maria Helleberg. Vi regner også med stor interesse for Nikoline Werdelins debutroman, ‘Hvordan man redder en lemming’, og Alberte Windings erindringsroman ‘Småt brøndbart’.

Inden for udenlandsk skønlitteratur er vi stolte af at udgive Ken Folletts nye roman, ‘Aftentid og morgengry’, og krimien ‘Spejlmanden’ af svenske Lars Kepler. Vi er også glade for at udgive Simone de Beauvoirs roman ‘De uadskillelige’ og Robert Galbraiths – altså J.K. Rowling – nye Cormoran Strike-roman, ‘Ustyrligt blod’.

Når det handler om non-fiktion, er Mortens Münsters nye bog, ‘Jytte vender tilbage’, allerede en stor succes. Og den interesse vil fortsætte året ud og langt ind i 2021.

Søren Ryge Petersen har sit store, faste publikum, der får en læsefest sammen med hans bog ‘Søren Ryge fortæller’. Bente Klarlund Pedersen er også populær. Hun er aktuel med ‘Yngre med årene’.

Og så er vi stolte over at udgive den verdensberømte Jung Changs biografi ‘Storesøster, Lillesøster, Røde Søster’.

Blandt B&U-nyhederne glæder vi – og læserne – sig meget til ny bog af Jakob Martin Strid, ‘I form med Tapiren’. Vi udgiver også en ny bog med Nanna Foss i Spektrum serien. 

Derudover kan vi præsentere en ny pragtudgave af Harry Potter 1 – ‘Harry Potter og De Vises Sten limited edition’ – som kun bliver trykt i 5.000 eksemplarer.

Foto: Robin Skjoldborg.