I denne 2. del af serien om Harrisbrødrene møder vi Tanner. Tanner er fodboldspiller, og når han ikke har travlt på banen, er han på evigt jagt efter en ny smuk dame, han kan score for en aften. Desværre har pressen også lagt mærke til Tanners eskapader, og mens de nyder at dele ud af […]
The post Hold ud af Amy Daws first appeared on Bogrummet.

I denne 2. del af serien om Harrisbrødrene møder vi Tanner. Tanner er fodboldspiller, og når han ikke har travlt på banen, er han på evigt jagt efter en ny smuk dame, han kan score for en aften. Desværre har pressen også lagt mærke til Tanners eskapader, og mens de nyder at dele ud af hans udsvævende sexliv med en ny kvinde hver nat, er Tanners fodboldhold efterhånden så trætte af den slibrige omtale, at de overvejer at afskrive ham helt.

Da Tanner derfor – igen – befinder sig i en uheldig (og nøgen) nødssituation, ringer han efter hjælp, og ender ved en fejl med at få fat i Belle, som modvilligt indvilliger i at hjælpe ham. Belle er en succesfuld og målrettet ung læge, der hellere bruger sin tid på at dygtiggøre sig og fremme sin karriere, end på at hente Tanner midt om natten.

Desværre opdager pressen også Belles hjælp, og Tanner og Belle må nu pludselig begynde at date for kameraernes skyld i et forsøg på at undgå skandale. For dem begge er det afgørende at få omverdenen til at tro på deres forhold, da det ellers kan skade både Belles karriere som læge og Tanners som fodboldspiller.

Jeg måtte grine lidt, da plottet i bogen ‘Hold ud’ gik op for mig. Bogen er del to i en serie om de fodboldspillende Harrisbrødre. I bog 1 møder vi fodboldspilleren Camden og hører om hans romance med lægen Indie. I denne bog, som er nummer 2 i serien, hører vi så om Tanner, der er Camdens tvillingebror (med længere hår og flere tatoveringer), og om hans forhold til Indies bedste veninde, lægen Belle. På den måde minder de to bøger om end meget om hinanden – i min optik næsten for meget!

Det er en udmærket, sjov og letlæst bog, der tager sin læser med igennem en hel rutsjebane af følelser for hovedpersonerne, samt masser af drama og intriger.

 

Anmeldereksemplar

Lån bogen på biblioteket

The post Hold ud af Amy Daws first appeared on Bogrummet.