SPONSORERET INDHOLD!

København er en stor by med mange forskellige dele, og alle steder har sin charme. Den mest kendte del af byen er nok Frederiksberg, der med flotte slotte og parker er et dejligt sted for alle typer og mennesker. Men hvad er der reelt at lave i kommunen, om man er på kort visit eller fastboende?

 

Sjove aktiviteter på Frederiksberg

Frederiksberg kommune er et smukt og grønt beboelsesområde, der huser alle mulige beboere; fra dem med lange snuder til de pelsede. Frederiksberg er nemlig hjem for Københavns Zoologiske Have, som er det perfekte sted til en udflugt på en varm dag! Parken bag haven er desuden ideel for en gå- eller skovtur.

I Frederiksberg Have finder du desuden suttetræet. Dit barn kan aflevere sine sutter, og du kan distrahere dem i Zoologisk Have bagefter, så de husker tilbage på dagen med gode og varme minder.

På Gammel Kongevej på Frederiksberg kan du finde et utal af eksklusive butikker med tøj og design, og der er masser af charmerende caféer og specialbutikker. En shoppetur er en ideel plan til Frederiksberg, så hvis du rejser med en ven eller veninde, kan I bruge dagen mellem de mange butikker!

Skal de små med på udflugt, så kan man besøge Børnemuseet. Fyldt med sjove og kreative oplevelser for hele familien er det det ideelle sted til en kort udflugt, før eller efter børnene skal sove til middag.

 

Udforsk området

Frederiksberg er et knudepunkt for mange forskellige mennesker og etniciteter, og hvis du tilbringer længere tid i kommunen, bør du gå på opdagelse uden nogen planer. Gå væk fra hovedgaderne og se, hvad du kan finde mellem lejligheder og kontorer.

Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan få ud af at gå på opdagelse i dit område. En god restaurant eller en spændende butik har ikke altid råd til huslejen ud til de store gader, slet ikke i byer som København. Nichebutikker har slet ikke, så hvis solen står højt, og du ikke har andet at lave, så tag og smut ned gennem de mindre gader, du ellers aldrig går ad.

Det kan også være, du falder over noget, der ikke kræver, at du skal have kortet frem. Hele København gemmer på skjulte juveler, og du ved aldrig, hvad der ender med at tale til dig. Det kan være, du finder en lille park, du ellers ikke ville komme forbi, eller en kirke, du ikke var bekendt med.

Hvis du har øjnene åbne og er villig til at give spontanitet en chance, er der ingen grænser for, hvad du kan komme forbi og opleve! Når du er alene, kan du fokusere på dig selv, lige her og nu.