Efterårsudgaven af Dewey’s Readathon starter om få timer, og for en gangs skyld deltager jeg ikke. Det var oprindeligt planen, men så blev vi inviteret til fødselsdag her til aften, og da jeg også skal til træning i morgen tidlig, … Læs resten →

Efterårsudgaven af Dewey’s Readathon starter om få timer, og for en gangs skyld deltager jeg ikke. Det var oprindeligt planen, men så blev vi inviteret til fødselsdag her til aften, og da jeg også skal til træning i morgen tidlig, så var der pludselig ikke så meget plads til læsning denne weekend. Og jeg ved, at jeg vil blive irriteret, hvis jeg kun deltager i få timer, så jeg har besluttet mig for at springe over denne gang. Til gengæld overvejer jeg at holde en heldagslæsningsdag i juleferien, hvor jeg ikke forventer at have særlig mange planer.

Jeg håber dog på at kunne nå at følge med hos jer, der deltager denne gang. Rigtig god fornøjelse til jer – håber I får nogle gode læseoplevelser </p></div></div></div></article><div class=

Efterlad et Svar