Mere ferieMin sommerferie startede i juli og varede til og med første uge af august, så jeg fik også hedebølgeugen med. Desværre faldt det sammen med et praktisk projekt i hjemmet, så det blev en noget svedig affære, men heldigvis … Læs resten →

Mere ferieMin sommerferie startede i juli og varede til og med første uge af august, så jeg fik også hedebølgeugen med. Desværre faldt det sammen med et praktisk projekt i hjemmet, så det blev en noget svedig affære, men heldigvis var der også tid til afslapning – og en tur til stranden! August sluttede dog også af med en miniferie på Bornholm, og den ø kan altså noget! Så smuk og betagende. Og noget sjovere når der ikke er så mange turister…

13 læste bøgerJeg fik læst 13 bøger i august, hvilket er mindre, end jeg normalt ville læse i måned med over en uges ferie. Det skyldtes først og fremmest, at jeg ikke fik hørt særlig mange lydbøger samt læste flere tykke bøger. Til gengæld var der flere gode læseoplevelser imellem (alle serier, hehe), og det er jo det vigtigste. Jeg er dog langt foran mit mål i forhold til at læse 150 bøger i år, hvor jeg blot mangler at læse 40 bøger nu.

15 ud af 20Jeg er også godt med i forhold til den liste over 20 bøger, jeg vil nå at læse i år. I august fik jeg læst scifi-ungdomsbogen ‘Under the Never Sky’ samt første bog i fantasyserien ‘Furies of Calderon’. Den første bog var ok men ikke særlig original, mens ‘Furies of Calderon’ overraskede positivt. Den er skrevet af Jim Butcher, der også har skrevet ‘Dresden Files’-serien, og bortset fra slutningen, der irriterede mig lidt, så var skrivestilen ikke så sammenfaldende, som jeg havde troet. Den serie skal jeg bestemt læse videre i.

2 scifibøgerJeg glemte (!) jo at læse en scifi-bog i juli, så jeg havde sat mig for at læse to her i august. Den ene var naturligvis den føromtalte ‘Under the Never Sky’, mens den anden endte med at blive ungdoms-scifi-krimien ‘Space Case’. Den var et spontant lån fra Ereolen Global, men den var faktisk både underholdende og ganske fint skrevet. I skrivende stund er jeg halvvejs med anden bog i trilogien, og jeg satser på også at få læst den sidste bog i serien i løbet af denne måned.

Månedens to tegneserierJa, det blev faktisk til tre tegneserier, for jeg var forbi biblioteket for at hamstre låne, og her fik jeg fat i ‘Loke + Thor’, ‘Cognac’, ‘Mina – mit liv som kat’. Førstnævnte var klart den bedste – og i øvrigt første del i en serie, hvor anden del dog ikke er udkommet endnu. ‘Cognac’ var ret ligegyldig, mens ‘Mina…’ var en genlæsning.

I september vil jeg:

få overblik over hvilke serier, jeg gerne vil afslutte i årkøbe en hulens masse bøger – fordi jeg har lyst, og fordi jeg pt. mangler de sidste fem bøger fra min liste over 20 bøger, jeg skal læse i år