Hvor blev bøgerne af?!?Jeg købte 6 bøger fra Book Depository i anden halvdel af maj og havde planer om at lave et indlæg om det i juni, når jeg havde modtaget dem alle. Så langt nåede jeg dog aldrig, for … Læs resten →

Hvor blev bøgerne af?!?Jeg købte 6 bøger fra Book Depository i anden halvdel af maj og havde planer om at lave et indlæg om det i juni, når jeg havde modtaget dem alle. Så langt nåede jeg dog aldrig, for jeg venter stadig på tre af dem! Jeg har ingen anelse om, hvor de er blevet af, og det er endnu mere mystisk, når det er hele tre bøger, der mangler – især fordi jeg aldrig før har mistet bestilte bøger. Er lidt spændt på, om de vil kompensere på en eller anden måde, men jeg tror det desværre ikke. Men hele roderiet med at vente på bøger gjorde, at jeg ikke fik postet så regelmæssigt, som jeg havde tænkt mig i juni måned, så det håber jeg, at jeg får rettet op på i denne måned.

12 læste bøgerJuni var en udmærket læsemåned. Ingen virkelig mindblowing oplevelser, men flere udmærkede – herunder også månedens scifibog! Jeg er nu halvvejs i læseåret og kan se, at jeg pt. er 9 bøger foran i forhold til mit mål om at læse 150 bøger i år. Det er jo meget rart, hvis nu jeg skulle ryge ind i en periode med mindre tid eller lidt (for) mange tykke bøger.

12 ud af 20Jeg fik læst to bøger fra min top-tyve-liste over bøger, jeg skal nå at læse i år – nemlig ‘Monster Hunter International’ samt ‘Hate List’. Den første bog var desværre ikke så spændende, som jeg havde forventet – til gengæld blev jeg næsten lettet over, at den ikke fængede, for det er en rimelig lang serie, og jeg har ikke lige brug for at starte på endnu en lang serie lige pt. Den anden bog anmeldte jeg i sidste uge.

Den overraskende gode toer‘Thunderhead’ er fortsætten til ‘Scythe’ – en bog, jeg virkelig gerne ville holde af, men som aldrig helt fungerede for mig. Det gjorde efterfølgeren til gengæld, så jeg satser på at få fat i tredje og sidste bog i serien inden længe.

Månedens to tegneserierJeg fik læst ‘Valhalla i nye hænder’ og ‘Orbital’ – ingen af dem var desværre særlig interessante. Det ærgrede mig, at Valhalla-bogens fortolkninger ikke sagde mig så meget, for jeg elsker de originale tegneserier, men jeg havde nok forventet lidt mere vildskab og modige fortolkninger.

I juli vil jeg:

Fortsætte læsningen med fagbøger (ja, det går lidt langsomt, nu hvor jeg har så mange spændende skønlitterære bøger, jeg også gerne vil læse).

Holde sommerferie. Det bliver selvfølgelig i Danmark. Der er en lille rejse til det jyske, og ellers skal vi være hjemme, hvor min allerkæreste mener, at vi skal ordne nogle praktiske ting. Jeg mener helt bestemt, at det også indbefatter læsning… ????Cykle nogle lange ture på min nye cykel, som jeg købte i sidste uge. Har allerede udset mig nogle nye, spændende, som skal afprøves de kommende weekender og ikke mindst i ferien. Ah, hvor er det dejligt at køre på en ny cykel – det er virkelig tiltrængt!