Forlagets beskrivelse: Offentlig anklager Paul Copeland hjælper en ung stripper, der anklager to rigmandssønner for voldtægt. Samtidig dukker et lig op fra hans fortid, hvor to venner blev myrdet, og hans søster og en anden ven forsvandt sporløst. Harlan Coben har skrevet mange spændingsromaner med afsluttede historier. Og jeg har stadig en del til gode … Continue reading “I skoven” af Harlan Coben

Forlagets beskrivelse: Offentlig anklager Paul Copeland hjælper en ung stripper, der anklager to rigmandssønner for voldtægt. Samtidig dukker et lig op fra hans fortid, hvor to venner blev myrdet, og hans søster og en anden ven forsvandt sporløst.

Harlan Coben har skrevet mange spændingsromaner med afsluttede historier. Og jeg har stadig en del til gode og fandt denne bog på Mofibo. Den er skrevet i 2008 og hedder “The Woods” og er udgivet på dansk i 2009.

Men det gør jo ingenting når bøgerne er selvstændige historier. Og “I skoven” er en god historie med et spændende plot. Jeg synes vi får et godt kendskab til hovedpersonen og hans familie på ret kort tid og det evner Harlan Coben fint, og det sætter jeg pris på. For mig er det vigtigt at man kan etablere et forhold til de personer man læser om og man føler man kender dem og har en ide om hvad der får dem til at handle på de begivenheder de kommer ud for.

“I skoven” er en god sensommer spændingsbog og nem at gå til og det er kun positivt ment. Jeg har givet den fire hjerter ud af fem, da den lige mangler det ekstra ümf.

Så har du ikke læst Harlan Cobens bøger, så er der en varm anbefaling her fra. Og en bonusinfo – denne bog er lavet som serie hos Netflix.

God læselyst.

fire krimihjerter

Udgivet af Lindhardt & Ringhof 1. Juni 2009

Har du læst den? Hvad synes du?