Titel: Igennem fantasien og kunsten Forfatter: Andrea Kim Forlag: Selvudgiver hos BOD Udgivet: 2016 Sider: 22  Bedømmelse: 1/5 Anmelder: Pipaluk Dette er et anmelder eksemplar givet til mig af forfatteren. Handling: Vi følger en persons erotiske rejse igennem fantasi og kunst. Min mening: Erotik er ikke lige min komfortzone, men da forfatteren spurgte om jeg ville læse […]

Titel: Igennem fantasien og kunsten

Forfatter: Andrea Kim

Forlag: Selvudgiver hos BOD

Udgivet: 2016

Sider: 22 

Bedømmelse: 1/5

Anmelder: Pipaluk

Dette er et anmelder eksemplar givet til mig af forfatteren.

Handling:

Vi følger en persons erotiske rejse igennem fantasi og kunst.

Min mening:

Erotik er ikke lige min komfortzone, men da forfatteren spurgte om jeg ville læse hendes novelle, så svarede jeg alligevel ja. Man skal jo en gang i mellem ud af denne zone. Jeg tænkte at det er jo bare et lille skriv, så det tager ikke så lang tid at læse og det var jo som sådan også sandt nok.

Jeg er dog aldrig blevet så skuffet i mit liv. Det var som at læse en hurtigt skrevet e-mail fra en ven, som at læse en ufærdig bog. En bog der er et par faser fra at være udgivelses klar. Den havde en enkelt stavefejl, så det var slet ikke der problemet lå. Den virkede kluntet i sit sprog og jeg følte at der var alt for mange skift i mellem den vinkel det hele sås fra.

Altså vi ser det hele fra jeg personen, men så ser personen den ene vej og koncentrere sig om det, men sekunder efter er vi et helt andet sted. Det er som at være inde i en person der desperat vil være liderlig, men lider af koncentrationsbesvær.

Der er så mange detaljer, unødvendige detaljer og alligevel er bogen så fattig på ord der tiltrækker læseren. Forfatteren fortæller alt, men viser ikke rigtig noget. Show it, don’t tell it! Jeg ser kun glimt af billeder her og der, men mangler helheden. Jeg kan godt se at forfatteren kan blive til noget, med lidt øvelse. Jeg ser potientiale.

Jeg var generelt lost i denne bog. Jeg havde identitetskrise undervejs, for selvom jeg læste hele novellen, så vidste jeg stadig ikke hvem hovedpersonen var. Det var en jeg fortæller, så følte mig virkelig rystet og ude af trit med mig selv. Jeg ved stadig ikke om det er en mand eller en kvinde. Kan gætte på at det er en kvinde med nogle af beskrivelser om hvad hun gør, men så var der andet der tydet på det modsatte.

For mig var det slet ikke erotisk. Hun skrev tit erotik, bryster, berøring der tyder på at det skulle være det, men det var det ikke for mig.

Jeg kan dog godt lide ideen om at kunne rejse i kunsten. Det er en sjov og anderledes ide, som jeg gerne ville have været dybere inde i. Hun fortalte hvilke malerier hun kom ind i, men for en som ikke kender så meget til kunst, så var det svært at føle med i hvilken tid vi var i. Det kunne blive en fantastisk ide med mere dybde, hvis jeg forstod mere hvor vi var på vej hen.

Jeg er ked af at denne anmeldelse ikke blev så positiv. Den er et tegn på mine umiddelbare tanker lige efter at have læst novellen.