Einar og Puck Bure er nygifte, de kommer til Skoga for at holde ferie med Johannes, Pucks far som er distræt professor med Ægypten som specialle; han er lige kommet hjem efter arkeologiske udgravninger i en pyramide hvor han fandt en hvid kat som han tog med hjem og kaldte Thotmes III efter den gamle […]
The post Ikke flere mord af Maria Lang first appeared on Bogrummet.

Einar og Puck Bure er nygifte, de kommer til Skoga for at holde ferie med Johannes, Pucks far som er distræt professor med Ægypten som specialle; han er lige kommet hjem efter arkeologiske udgravninger i en pyramide hvor han fandt en hvid kat som han tog med hjem og kaldte Thotmes III efter den gamle ægyptiske krigsgud. Einar er opvokset i Skoga og kender alle og enhver, hans barndomshjem står ved floden og er begrænset af store træer så man ikke kan se hvad der foregår. Puck har lovet sin far at der ikke vil være flere lig. Men morgenen efter deres ankomst finder Johannes et lig i deres have, Tomas er dræbt med Johannes brevkniv som er en moderne efterligning af en gammel ægyptisk kniv.  Er det en forbandelse after at have forstyrret en pyramide? Detektiven Christer Wijk er Pucks og Einars specielle ven; han er også hjemme på ferie hos sin mor, Tomas Holt er det sorte får fra landsbyen, som blev jaget væk af sin barske oberst- far for 3 år siden.

Så efterforskningen begynder. Jeg må sige at for et afskåret hjørne af Skoga er der et forfærdeligt rend af mennesker gennem diverse haver. Men bogen er fyldt med lokale hemmeligheder og sladder som små steder nu har det med; bogen er hyggelig, strømmer let, der er originaler og almindelige mennesker, jeg har virkeligt nydt atmosfæren i dette lille samfund, hvor alle kender alle – eller gjorde de nu det ? Ikke mindre en 4 personer tilstår at have myrdet ham.

God oversættelse til godt dansk

Lån bogen på biblioteket

The post Ikke flere mord af Maria Lang first appeared on Bogrummet.