Dette er (som titlen også afslører) bind to af serien om helten “Dave Blames” kamp mod virusset og mod hans onde, tidligere arbejdsgiver “Global Waste”. Bindet er ikke en selvstændig udgivelse. Derfor er man nødt til at læse første bind, for at dette giver mening, og eventuelt også læse undertegnedes anmeldelse af dette. Som nævnt […]
The post Infection vol. 2 En mand eller en hær af Casper Sand first appeared on Bogrummet.

Dette er (som titlen også afslører) bind to af serien om helten “Dave Blames” kamp mod virusset og mod hans onde, tidligere arbejdsgiver “Global Waste”. Bindet er ikke en selvstændig udgivelse. Derfor er man nødt til at læse første bind, for at dette giver mening, og eventuelt også læse undertegnedes anmeldelse af dette.

Som nævnt fortsætter vores umage gruppe bestående af “Dave Blame” “Diamond-piraterne” og “Sprutten” i dette bind kampen mod “Global Waste”, og vi følger dem videre på vej mod “Det nye Rusland”. Vores helte er stadig skarpt forfulgt af den onde “Eliten”, men lige da det ser værst ud, støder de heldigvis på “Neon”, som er kommandør for den sidste uafhængige hær i Verden. De ender med at slå sig sammen, for at fortsætte rejsen og kampen – historien bliver dog ikke afsluttet endnu.

Fortællingen flyder på samme lette måde i dette bind, og efterhånden som man kender karaktererne bedre, bliver humoren næsten mere underholdende. Historien er stadig opfindsom, har et højt tempo og mange twist. Derfor bliver man som læser hurtigt fanget af den, og denne anmelder skal helt sikkert følge vore heltes udvikling, når bind tre er klart.

Mindst lige så læseværdig som bind et!

Lån tegneserien på biblioteket

The post Infection vol. 2 En mand eller en hær af Casper Sand first appeared on Bogrummet.