“Intet på jord” er en speciel læseoplevelse. Og er man til bøger, hvor man til slut kender alle svar, kan man lige så godt springe den over. Er man til gengæld klar på en stemningsfyldt læseoplevelse, der efterlader læseren eftertænksom og forundret, er “Intet på jord” bestemt værd at give sig i kast med! Bogen […]

“Intet på jord” er en speciel læseoplevelse. Og er man til bøger, hvor man til slut kender alle svar, kan man lige så godt springe den over. Er man til gengæld klar på en stemningsfyldt læseoplevelse, der efterlader læseren eftertænksom og forundret, er “Intet på jord” bestemt værd at give sig i kast med!

Bogen fortælles af en midaldrende præst. En midaldrende præst, der får besøg af en ung og panisk, tynd og beskidt pige. Hun synes helt alene i verden. Og ved at lukke hende ind i sit liv, ind ad sin dør, ændres præstens liv for evigt.

Vi hører om tiden før. Før pigen dukkede op hos præsten. Da hun kom til byen, med sine forældre og sin moster. Om den underlige stemning i det beboelsesområde, de flytter ind i om. Sære lyde. Ting der forsvinder. Folk der forsvinder. Og om mennesker der måske slet ikke er der.

Intet på jord er en bog, der formår at skabe en helt særlig stemning hos læseren. Den er fascinerede, inddragende, mystisk, og til tider skræmmende, uden at man helt ved hvorfor. Den spiller på alt det, vi ikke ved, og alt det, vi gerne vil vide. Det er den type bog, der efterlader dig med flere spørgsmål end svar – Men på den gode måde. Selv uden helt at føle jeg forstår bogen, var det i hvert fald for mig en virkelig god læseoplevelse. 

Lån bogen på bibliotek.dk