”Den utrolige historie om….” er en ny børne- bogsserie, der handler om forskellige historiske begivenheder. Vi har læst om pyramiderne, middelalderborge, vikinger og riddere, men de er blot fire ud af mange forskellige emner, så …

”Den utrolige historie om….” er en ny børne- bogsserie, der handler om forskellige historiske begivenheder. Vi har læst om pyramiderne, middelalderborge, vikinger og riddere, men de er blot fire ud af mange forskellige emner, så det er oplagt at vælge efter barnets interesse.

Bøgerne er anderledes, fordi det er læseren selv, der er hovedpersonen i fortællingerne. Det er sjovt, men det kræver også lidt af højtlæseren at leve sig ind i det sammen med det barn, man læser højt for.

Det er sjovt og anderledes fundet på, og bøgerne er fulde af viden og fakta i en underholdende indpakning.

Der er masser af farverige illustrationer, der gør det nemmere for børnene at følge med undervejs, da de jo handler om ting, der, måske, falder lidt uden for deres forståelsesramme, for eksempel sådan noget som tidsregning, at betale skat eller guder.

Bøgerne er en sjov rejse i tiden og egner sig til børn i alderen 8-12 år.

Jacqueline Morley: Den utrolige historie om…, Straarup&Co, oversat af Anne Krogh Hørning, illustrationer af David Antram, august 2020, 32 sider.