Bogens handlingEr bandekonflikten brudt ud i Danmark igen ?  Dragan Radic er kendt af politiet, men han kan ikke umiddelbart sættes i forbindelse med nogle af de herskende fraktioner i underverden. Men de er  sikre på at han er involveret i våbensmugling af højeste kaliber.  Efter en retssag der af mærkværdige grunde faldt ud til Radics´fordel, bliver han fundet på toilettet i retsbygningen, kort tid efter frifindelsen – likvideret. Hannah har nedsat sig som privat opdager. Hun er en urolig sjæl med specielle evner. Hun er formidabel til at finde den type oplysninger, alle andre forsøger at skjule. Rigspolitichefen er blevet [Læs mere..]
Indlægget Jæger blev først udgivet på .

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Bogens handlingEr bandekonflikten brudt ud i Danmark igen ? 

Dragan Radic er kendt af politiet, men han kan ikke umiddelbart sættes i forbindelse med nogle af de herskende fraktioner i underverden. Men de er  sikre på at han er involveret i våbensmugling af højeste kaliber. 

Efter en retssag der af mærkværdige grunde faldt ud til Radics´fordel, bliver han fundet på toilettet i retsbygningen, kort tid efter frifindelsen – likvideret.

Hannah har nedsat sig som privat opdager. Hun er en urolig sjæl med specielle evner. Hun er formidabel til at finde den type oplysninger, alle andre forsøger at skjule. Rigspolitichefen er blevet overtalt til at Hannah skal have en speciel opgave, der kræver yderst diskretion. En yderst delikat sag, der ikke kan håndteres af hvem som helst. Hannah skal finde ud af hvem der står bag mordet på Radic. 

I Kristianstad holder advokat Patrick Nordstad til. Man sætter ham ikke umiddelbart i forbindelse med Radics´død, men en retsbetjent har set Nordstad og Radic gå ind på det toilet hvor likvideringen finder sted. Advokaten er imidlertid sporløst forsvundet, ingen har set ham i flere dage. 

Rato, en serbisk undergrundsleder sidder i København. Han føler sig som kongen i sit rige. Det er hans organisation der styrer alt hvad der er værd at styre. Rockerne og Perkerne må gerne handle stoffer og kvinder, hvis bare de giver “Organisationen” deres del, så er markedet frit. Men våben derimod. Her skal alle andre holde fingrene væk. Med mordet på Radic er der nu kun 9 tilbage i organisationens top og det bekymre Rato. 

Magtkampen er i gang. 

 

Anmeldelsen : Jæger er en debutroman. Dette kan godt undre en garvet læser. Der er mange personer, bipersoner, detaljer og lokationer der skal holdes styr på. Men når man kommer godt ind i bogen, giver det god mening at der er det, og forfatteren formår at holde alle gryder i kog på en gang. 

Walther Rebernik forstår at binde personerne i denne bog sammen på ypperlig vis. Jæger er en bog der fanger læseren lige fra starten. Man får i starten af bogen en hjerteskærende barndoms-historie, der pludselig tager en voldsom drejning og det kan derefter være lidt svært, at finde ud af hvad man skal mene. Men det kan vi jo godt lide.  

Bogen er bestemt ikke for sarte sjæle. Der bliver ikke lagt fingre imellem når man taler om vold, brutalitet, sex og stoffer. Idet det miljø der beskrives, specielt i København, er virkelig brutalt og voldsomt. Men efter endt læsning må det erkendes at det ikke kan være anderledes. Det skal simpelthen være sådan. 

Reberniks måde at beskrive hovedpersonerne på er “first hand”. Man følger med inde i hovedet på den person der bærer fortællingen. Det gør bogen til en 1. persons historie og det er jeg personlig ret vild med. Det gør bogen levende og nærværende på en helt særlig måde. 

Hvis man leder efter en bog der får en til at glemme alt om tid og sted, så er Jæger bestemt et godt bud, den skal man bare kaste sig over. Jeg giver de bedste anbefalinger herfra og er nødt til at belønne den med fuldt hus – 6 stjerner. 

 

Faktaboks: 

Titel: Jæger Forfatter: Walther Rebernik Genre: Spændingsroman/thriller Forlag: Byens Forlag Udgivet: 2019Sider : 367Bedømmelse:  6 out of 6 stars (6 / 6)

 

Indlægget Jæger blev først udgivet på .