JFM Lyd lancerer lørdag en hel radiokanal, ‘Vi Elsker Radio’, et nyt radioprogram og podcast, som del af et større samarbejde med festkonceptet ‘Vi Elsker’.

– Vi Elsker og JFMs radiostationer er det perfekte match. Vi er fælles om at dyrke livsglæden og den udødelige musik fra 90erne og 00erne, som vores mange lyttere er vilde med, siger Søren Bygbjerg, direktør for radio og podcast i JFM.

JFM bringer alle platforme i spil for at tilføre en ny dimension til Vi Elskers shows.
JFM opretter en radiokanal alene med musik fra 90erne og 00erne. Plus et radioprogram og podcast med Thomas Madvig, der dyrker 90erne sammen med kendte gæster.

– Programmet kan man selvfølgelig høre på Vi Elsker Radio, men også på tværs af alle vores fire radiokanaler på FM. Det er første gang, vi på den måde laver det, vi kalder en netværks-event, hvor vi alle kanaler og platforme spiller sammen, siger Søren Bygbjerg.

JFMs radio-portefølje er: Classic FM, Skala FM, VLR, Radio Viborg – og nu Vi Elsker Radio.


‘Bogmarkedet Audio’ er sponsoreret af Radioplayer/mereRadio og Audiodays.

svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHdpZHRoPSI1NDEiIGhlaWdodD0iMzA1IiB2aWV3Qm94PSIwIDAgNTQxIDMwNSI+PHJlY3Qgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgc3R5bGU9ImZpbGw6I2NmZDRkYjtmaWxsLW9wYWNpdHk6IDAuMTsiLz48L3N2Zz4=