Jakob Harden er klar til en ny rolle hos JP/Politikens Forlag som nordisk udviklingsdirektør.

1. juni tiltrådte Jakob Harden i en nyoprettet stilling som Nordisk udviklingsdirektør i JP/Politikens Forlag. Det er en tværgående rolle med ansvar i Danmark (Politikens Forlag), Norge (Kagge) og Sverige (Polaris) for forlagets samlede strategiske forretningsudvikling og eksekvering af synergier mellem de tre forlag. Det skriver forlaget i en pressemeddelelse.

– Jakob Harden skal være med til at videreføre forlagets gode udvikling og udbygge væksten i Norge og Sverige, for at sikre, at vores skandinaviske ambitioner bliver indfriet. Med fokus på at øge forlagets position i Skandinavien skal Jakob via et tættere samarbejde og med fokus på forretningsudvikling og synergier mellem de tre forlag fortsætte de eksisterende planer, som er udarbejdet med de tre forlags ledergrupper, fortæller Lene Juul, der er direktør i JP/Politikens Forlag.

Jakob Harden har ifølge sin LinkedIn-profil været ansat på JP/Politikens Forlag i knap 18 år i flere roller – senest som Head of International Business Development.

– Jeg er enormt stolt af at kunne bidrage til JP/Politikens Forlags stærke position i den nordiske forlagsbranche med Politikens Forlag i Danmark, Polaris i Sverige og Kagge i Norge. Vi har sammen store ambitioner om at blive endnu stærkere ved at udnytte synergierne på alle kommercielle områder og om at udgive de vigtigste, mest interessante og mest underholdende bøger, skriver Jakob Harden om tiltrædelsen på LinkedIn.

Foto: Karen Rosetzsky