2 eksemplarer af den kendte figur Gurli Gris er anmeldt her –  vi kommer både til lægebesøg og på mudderfestival med flapper.
I første bog, “Gurli Gris får besøg af lægen”, lærer børnene om at vaske …

2 eksemplarer af den kendte figur Gurli Gris er anmeldt her –  vi kommer både til lægebesøg og på mudderfestival med flapper.

I første bog, “Gurli Gris får besøg af lægen”, lærer børnene om at vaske hænder og holde sig sund og rask. Det kan jo ikke være mere aktuelt! Bogen er en god åbning til at tale om, at det ikke er farligt at være hos lægen, og hvordan man passer på ikke at blive syg. Derudover er der en fin lille vaske-hænder-sang.

“Gurli Gris på mudderfestival” repræsenterer jo et stort savn for flere voksne p.t., men mon ikke glæden ved at være sammen med andre, musik og mudderpøle alligevel kan få smilene frem. For børnene er det en festbog med billeder af sjove aktiviteter. Denne bog er dog i forhold til antallet af flapper og indholdet bagved til den lidt kedelige side. Men den toårige hos os elsker Gurli Gris, og det er klart med de friske farver, det rare og sjove univers.

Andre anmeldelser af bøger med Gurli Gris: Gurli Gris – Hjulene på bussen og Gurli Gris’ julekalender og Gurli Gris

Gurli Gris på mudderfestival og Gurli Gris får besøg af lægen, oversat af Julie Bloch Korsemann, Forlaget Alvilda. 10 sider og 40 sider. Udgivet september 2020.